ВАРНА: Подстригване, колагенова терапия с Ултразвук за здрава коса и прическа със сешоар от Майстор в Студио Paint!

13
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Защо не всеки да има красива, плавно падаща лъскава коса! Дълбока хидратация, на която в страните със сух климат биха завиждали!

Колагенова терпия – едно прекрасно решение за подготовка на косата за зимния сезон!  

Комплекс от грижи за косата, здравина, гъстота и красота само за 8,90 лв. от Майстор специалист. Ще имате красива и блестяща коса всеки ден с ваучер за Подстригване, кератинова терапия за здрава коса и прическа със сешоар в Студио Paint.

Офертата включва:

Измиване с колагенов шампоан;Масаж на скалпа;Нанасяне на дълбоко подхранващ колагенов комплекс;Въвеждане на кератин с Ултразвук и инфраред преса;Подстригване;Подсушаване;Оформяне на прическа със сешоар.  

Препоръчително е да се провежда веднъж на 3-4 седмици.  

Колагенова терапия за коса за възстановяване на сухи, изтощени, третирани, химически увреденикоси.  Колагеновата терапия ще направи здрава, лъскава и красива косата ви. Кератина прониква за времето на престоя през фибрите на косата и поправя повредения дял от котикула на косъма.

Колагеновата терапия се прави с кератиново олио и Ултразвук, което влиза в сърцевината на косъма и подсилва косъма от вътре на вън. Нанася се втора фаза, която е подсилващо олио,което укрепва от вън на вътре, и най-на края трета фаза- маска за хидратиране отново с колаген. Има моментален видим ефект и сияен блясък.