Днес+ :: Плеймейтката Мартина е по-добра във ваната и от Галена (ВИДЕО 18+)

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Плеймейтката Мартина е по-добра във ваната и от Галена (ВИДЕО 18+)

10.02.2014 08.11

Горещо видео на плеймейтката Мартина Узунова се появи в мрежата. В него секс фурията мърсува полугола, а кадрите във ваната определено предизвикват интерес. Мартина с лекота флиртува с екранния си партньор Dezaro, а кадрите са част от нецензурирана версия на неговия клип „Любовта е за силните“. Голата Мартина предизвика такава еуфория, че в социалната мрежа дори правят съпоставка с порното на Галена във ваната. Някои дори се надяват да има и още по-скандални сцени на плеймейтката, които скоро да видят бял свят.

По всичко личи, че Мартина ще се превърне в новата секс икона на България, категорични са ценителите на женската красота.

Скандалната Мартина Узунова предизвика фурор с твърденията си, че победителката в тазгодишния конкурс „Мис Плеймейт“ Елена Кучкова признала пред няколко от конкурентките си, че взимала пари на ръка. Мартина признава още, че видяла Елена Кучкова да си тръгва с един от организаторите на „Мис Плеймейт 2014“, след общата среща, която им спретнали в столично заведение, две седмици преди финала.

Самата Мартина беше близо до победата в конкурса, но се размина с нея. Със скандалните си разкрития и с новото провокативно видео изглежда, че тя се опитва по всякакъв начин да компенсира загубата и да се превърне в новата секс икона на България. /blitz.bg

Днес+