Ники Кънчев става участник в “Стани богат”

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Ани Салич и Ники Кънчев отговарят на въпросите на Драго Симеонов в “Стани богат” по Нова тв.

Ники Кънчев за първи път ще отстъпи стола си на водещ, за да стане участник в шоуто „Стани богат“. Той ще отговаря на въпросите заедно с Ани Салич, а играта им се излъчва тази вечер от 20,00 часа по Нова тв.

Това е и първата двойка от поредния сезон на предаването, която ще играе в името на благотворителната кауза Game changers. Ани Салич е лице на тази инициатива, която ще учи нуждаещи се как да се развиват, за да бъдат самостоятелни и независими. Въпросите към двамата участници задава водещият по Дарик радио Драго Симеонов. Досега Ники Кънчев е отстъпвал мястото си само един път в над 10-годишната история на шоуто. Но тогава той не влезе в ролята на пълноправен участник, а отговори само на един въпрос.

Тази вечер тандемът показва какви са познанията им, свързани с българския химн, Нелсън Мандела, олимпийското лого. Ани Салич дава верен отговор на тема риболов, където се оказва абсолютен експерт. Това е и любимото хоби, с което разпуска във всеки удобен момент. Тв водещата разказва, че най-големият улов е на язовир „Въча“, където на въдицата се закачил огромен сом. Ники Кънчев, който е известен като изключителен меломан, се затруднява точно на музикален въпрос и дълго разсъждава, преди да отговори.

След двете тв лица в шоуто се включва една олимпийска двойка. Шампионът по вдигане на тежести Нораир Нурикян и носителката на куп отличия в гребането Румяна Нейкова дават своите отговори. Наред с тях Нурикян разказва за емоциите си, когато става олимпийски шампион през 1972 г. в Мюнхен. Неговата партньорка в играта пък обяснява за специалните техники на вдишване и издишване в гребането.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти