„Мис плеймейт“ Кучкова: Приемам оферта от 100 бона за с*кс

12
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

„Мис плеймейт“ Кучкова: Приемам оферта от 100 бона за с*кс

Новата Мис Плеймейт Елена Кучкова щяла да  размисли сериозно дали да се отзове на офертата „се*с  за една нощ“, ако  другата страна  й предложи  100 000 лева. Това заяви самодоволно миската пред облещения поглед на Сашо Диков в предаването. Кучкова  призна, че е отхвърляла  предложения от мъже с големи финансови възможности за няколкочасово забавление между чаршафите срещу 10 бона.

Тя побърза да се застрахова дали пък тези оферти не са от някоя медия, която да я примами и да я вкара в някой хотел със скрита камера. Всичко може да е, всеки може да е, сега медиите искат все за мен да пишат, може да ми скроят и някой номер, трябва да съм много внимателна. И все пак за 100 бона тя би се изкушила, защото това са много пари, тя си знае цената и ще й е драго, че са я оценили толкова високо. А че ще е с*кс за пари, не е голам проблем цената е важна.

Тя припомни, че няма почти никакви  задръжки в леглото. Правя все хубави неща, похвали се новоизлюпената плейметка. Не съм казала точно , че обичам мръсния с*кс,  това беше украсено, а обясних, че нямам задръжки.  Ако много си  паснем с партньора какво  толкова лошо  има, попита риторично Кучкова.

 Имала съм някои връзки, в които са ме глезели с подаръчета,  но не и оферти с непознат. Аз държа на нормалните отношенията.  Важното е да ни е  хубаво,  когато сме  заедно,  а вече глезенето е един  плюс, който не бих отказала.

Плеймейтката се ожали, че все още не са й дали колата, която беше  наградата й от конкурса.  Още се  доуточнявали документите. Но иначе пък си направили  хубави снимки с нея,  радвали й се, а сега я чакала да бъде само нейна, обясни победителката.

По повод твърденията на Джулиана Гани, че са били ясни и уговорени  победителките още преди финала, Елена бе категорична, че  не й е платена  победата, а това се видяло през последните дни от гласуването в интернет. Тя оттам  взе реултатите и ги завери при нотариус, толкова е просто. А ако някой е искал да плати за мен,  може да дойде и да ми даде парите сега, направи опит да се пошегува тя, бе да се усети, че прекалено много говори за цени, пари, бонуси и подаръци.