Любо Нейков и „Голата истина“ аут от Би Ти Ви

12
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Любо Нейков и „Голата истина“ аут от Би Ти Ви

Новият шеф на Би Ти Ви Павел Станчев е разпоредил категорично да падне от ефир  „Голата истина“. Последният епизод ще бъде излъчен на 17 февруари, след което слиза от ефир. Водещият на шоуто актьорът Любо Нейков научил новината за собственото си  уволнение точно на  рождения си ден.

 Шоуто, което беше планирано  да конкурира „Господари на ефира“, но не само че не успя го направи, но и постигна своеобразен рекорд по най-нисък рейтинг в историята на телевизията. „То направо е страшно и срамно да гледаш цифрите и нищо да не можеш да му кажеш, беше някаква ужасна  мъка, нито един епизод, дори първият, не успя да стигне Господарите, казаха от екипа.  Павел Станчев разбил на пух и прах предаването на опиративка и го нарекъл „невероятна аматьорщина, която е обидна за зрителя“.

 Никой от работещите в  „Голата истина“ не е получил предизвестие, даже  каквото и да било предупреждение. „Извикаха в петък сутринта и ни казаха: Дотук сте“, споделиха шашнати хора на Любо Нейков.  Той пък бил направо шокиран,  защото  научил неприятната вест навръх рождения си ден, 7 февруари.  Той, който се има за най-големия комик , не повярвал на ушите си. Метнал тортите и безалкохолното, които донесъл да почерпи и едва не се разплакал.

Нейков вдигнал луд  скандал на  Павел Станчев и ме напомнил, че предаването има твърд договор и че не може ей така да се прекратяват топлите отношения с продуцентската му фирма „Дрийм тийм“. Станчев обаче бил твърд, че не може да търпи което и да било предаване, което не е професионално направено и е претупано и чийто рейтинг е паднал под „Бразди“ на БНТ“.

 Според упорито носещите се слухове,  Би Ти Ви  ще претърпи пълна промяна в програмната си схема през следващите месеци,  ще махне старите, ще сложи свежи лица и ще се опита да  си върне предишната слава на най-гледана телевизия. Очаква се стари кадри, които избягаха в други телевизии да се  върнат на бял кон в телевизията.