Сватбата, за която всички говорят (видео) видяна 8735 коментари 3

14
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

24 април 1994-та. Сватбата на Георги и Мая Илиеви.

В навечерието на 20-годишнината оттогава в предаването на Николета Лозанова „Поверително от NL“ извадиха непоказвани кадри.

Осем години след убийството на боса, застрелян в Слънчев бряг през август 2005, от венчавката, записът припомня емблематични имена от началото на прехода, много от които също не са между живите днес.

Тв таблоидът, излъчван в събота вечер по Тв7, започна да разказва историята на митичната сватба между по-малкия брат на Васил Илиев и Мая – и дали тя наистина е била единствената жена, в състояние да укроти опърничавия нрав на Жоро Илиев…

В продължение на 20 години тези кадри са били засекретени и никога не са ставали публично достояние, твърдят от предаването и търсят отговор на въпроса какво се крие зад привидно щастливия повод, събрал „суперсилите на подземния свят“, сред които Младен Михалев – Маджо, Гриша Ганчев, Фатик, Бай Миле, Стефан Мирославов – Крушата, Поли Пантев, Румен Гайтански – Вълка, Румен Николов – Пашата, Румен Маринов – Нарциса, Злати Златев – Златистия.

Това е първото предаване по темата, с кадри от ритуалната зала на бул. „Витоша“. Продължението е през следващите няколко седмици, всяка събота от 22,30.