Ще ви изневери ли вашият партньор? :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана новини/Видин…

1
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Само тези, които вече са се сблъсквали с изневярата, знаят колко тежко се приема подобно нещо. Когато една жена разбере, че е измамена, нейните чувства, емоции и мисли се превръщат в един голям хаос. Болката, унижението и ядът са задължителните ѝ спътници. Какво щеше да стане обаче, ако можехте да предотвратите всичко това? Докато хората все още не могат да погледнат в бъдещето на техните връзки, един автор твърди, че той може да помогне на дамите да забележат потенциалния измамник още преди да е станало твърде късно. Със своята книга „Защо мъжете изневеряват“ психологът Мартин Стюарт иска да помогне на жените. Той използвал анализиране на мозъка, анонимни проучвания и математика, за да изчисли видовете личности, които е най-вероятно да изневерят. Мартин Стюарт също така оценява и обяснява мотивите за техните действия. „Нашето общество е построено върху лекота. Тя има за цел да задоволи егоистичните нужди“, смята психологът. Стюарт, който има над 15 години опит в областта на психологията, се фокусира особено върху човешките взаимоотношения и когнитивната психология. Той цитира топ причините за мъжката изневяра: страх от липса на нещо, нужда от това мъжът да се чувства „някой“ и търсене на удовлетворение, пише вестник Daily Mail. И така, ето и кои са петте вида мъже, от които трябва да се пазите, за да не бъде сърцето ви разбито:
– Дамите трябва да се пазят от мъже, които са нощни птици, обичат да се напиват и да стоят до късно с приятели по заведенията. При тях има много голяма вероятност да изневерят.
– С мъжа-манипулатор жените също трябва да си имат едно на ум. Той винаги пресмята всичко, потаен е, доста подъл и винаги може да изкара другия човек виновен.
– Мъжете, които първо действат, а после мислят, също са потенциални измамници. При мъжете опортюнисти също има опасност да изневеряват, тъй като те се възползват от всеки шанс, който им се даде.
– Класическият женомразец също би изневерил с лекота. Той не се вълнува особено от своята приятелка, при него липсва всякаква форма на съпричастност, но с радост би показал своята „измамна страна“, когато е с друга жена.

11-02-2014 г. 09:54 ч. | прочетено: 408, коментари: 0 |