Моника Валериева в центъра на купона (РЕТРО ВИДЕО)

13
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

На уникално видео с Моника Валериева попадна LifeStyleBG.com. Първата професионална изява пред камера на най-обсъжданата моделка през последните няколко месеца е през 2008 година, когато Моника се снима в клип на фолк певеца Борис Дали.

Макар без силикон и пластични подобрения по лицето си, Моника Валериева успява да грабне окото на Борис Дали и той я кани за участие във видеото към песента „В центъра на купона”. Снимките започват в Благоевград и се прехвърлят в Гърция, а Моника демонстрира танцувални умения и перфектна фигура.

Две години по-късно моделката се прочува в родната Дупница като собственичката на луксозното BMW с пренабити номера, което мистериозно изчезва от паркинга на районното полицейско управление. „Още се води дело”, обясни в „Горещо” Моника Валериева, уточнявайки, че въпросната кола й била подарена от богато гадже.

Цяла България обаче започва да говори за нея през лятото на тази година, когато гръмва скандала с Валери Божинов. Моника е набедена за гадже на футболиста и дори е сочена за новата Николета Лозанова. В крайна сметка се оказа, че клюките са силно преувеличени и в действителност Моника Валериева не е имала нищо общо с голаджията. Истината за отношенията й с Валери, вижте ТУК>

Ето го и ретро видеото с Моника Валериева: