Нина Добрев се среща с Лиам Хемсуърт :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана новини/Видин…

1
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Звездата от филма „Игрите на глада” Лиъм Хемсуърт, който развали годежа си със скандалната Майли Сайръс миналата година, беше забелязан в заведение Атланта в петък с актрисата от „Девниците на вампира” Нина Добрев. Според очевидци, срещата им приключила с „чувствена целувка”, съобщава списание “Female first”.
„Те останаха около 2-3 часа и Нина си тръгна преди Лиъм. При нейното тръгване двамата си размениха целувки за лека нощ”, разказа Джати Андерсън, която ги видяла.
„Целувките бяха по устните и на публично място отвън до бара. Имаше три чувствени целувки по устните”, допълва Андерсън. Според нея, двамата се познавали отдавна, но криели отношенията си, защото им писнало от публичност. Когато излизали с приятели поотделно и се снимали, те се държали сякаш са на среща, смята тя.
24-годишният Лиъм снима в Атланта третата част на „Игрите на глада”, докато 25-годишната нашенка работи по последните епизоди от сериала „Дневниците на вампира” в същия град.
Лиъм излизаше с ексцентричната Майли Сайръс три години и се сгоди за нея през 2012 година. През септември, обаче, реши да скъса с нея. Нина пък излизаше с колегата си от сериала Иън Сомърхолдър три години, но през май се разделиха. Слухове ги събираха няколко пъти досега.
Лиъм е любимец на жените по света. Те въздишат по него най-вече заради ролята му в „Игрите на глада”, но има също запомнящи се участия в хитовите „Емпайър стейт”, „Непобедимите” и „Параноя”. Той, заедно с брат му Крис (“Тор”), са сред най-популярните нови секссимволи в Холивуд.

11-02-2014 г. 14:39 ч. | прочетено: 515, коментари: 0 |