Разпространените заблуди, свързани с мъжете, които е време да научите

15
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Има много заблуди относно мъжете, на които жените все още вярват. Време е истината да излезе наяве, за да не вярвате на глупави митове:

Представителите на силния пол мислят за секс на всеки 7 секунди – всъщност това не е вярно. Мъжете може да мислят редовно за секс, но не и постоянно. Наскоро направено проучване даже показва, че 43% от господата не се сещат за секс нито веднъж на ден, мисълта им минава не по-често от няколко пъти седмично.

Големи длани = голям пенис – със сигурност сте чували, че големината на дланите и краката показва и големината на мъжкия полов орган. Всъщност няма никаква връзка между тях. Големината и дебелината на пениса зависи от гените. Затова не си мислете, че момчето, по което си падате, е надарено, само защото е едро и има големи длани и стъпала.

Спермата съдържа калории – да, има калории, но те са около 7 в едно количество сперма, изхвърлено по време на еякулация. В същото време е доказано, че спермата е полезна, защото съдържа в себе си много хранителни съставки, както и магнезий, калций и витамин С.

Необвързаните мъже правят по-хубав секс – дали мъжът има връзка или не е без значение що се отнася до секса, който прави. Даже статистиката показва, че обвързаните господа имат по-често креватни подвизи от необвързаните /което си е логично, де!/. Също мъжете, които си имат постоянни партньорки, по-често получават оргазъм и получават орална любов.

Честото бръснене прави космите гъсти – тази заблуда се отнася както за жените, така и за мъжете. Ако това беше истина, щеше ли да има плешиви мъже? Бръсненето няма как да направи брадата или косата по-гъста.

11-02-2014 г. 15:46 ч. | прочетено: 663, коментари: 0 |