5 идеи за романтичен маникюр

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Независимо дали празнувате Свети Валентин или не, това е още един ден, в който да съблазните половинката. Част от тази визия несъмнено е маникюрът. Ето нашите 5 идеи за романтичен маникюр.

5 идеи за романтичен маникюр

Розов и безгрижен

Розовото е подходящ цвят за маникюр за по-млади момичета. Изберете светли тонове, ако сте с по-тъмни дрехи и обратното. Контрастът ще направи маникюра ви по-забележим. Добавете закачлив цветен стикер или рисунка на безимения пръст, за да нарушите монотонността на едноцветните нокти.

Избягвайте розовия маникюр, ако ще носите дрехи или аксесоари в розово, за да не заприличате на Барби

Червен и страстен

Червеното е по-подходящо за улегнали дами. Изберете маникюр в червено, ако ще прекарате вечерта на романтична вечеря, в пиано бар или клуб. Червеният маникюр подхожда особено на черен тоалет.

На червения маникюр подхождат опушен грим и червено червило, които да допълват страстната ви визия

Игрив маникюр на точки

Ако не празнувате Свети Валентин, а предпочитате да отбелязвате Трифон Зарезан с приятели, изберете по-небрежен маникюр. Комбинацията от тъмна основа и светли точки е подходяща за по-спортна или ретро визия

<<< Тенденции в маникюра есен/зима 2013-14 >>>

<<< 5 идеи за зимен маникюр >>>

Цветен френски маникюр

Цветният френски маникюр предлага нещо разнообразно за любителите на класиката. Ако тоалетът ви за вечерта е в по-ярка палитра, цветният френски маникюр ще го допълва чудесно. Цветовите комбинации са безбройни.

Трябва да внимавате обаче, защото при цветния френски маникюр границата между стил и кич е много тънка

Ако пък ви харесват тематичните маникюри, вижте няколко идеи за маникюр със сърца:

Маникюр дантела

Едва ли има нещо по-съблазнително от дантелата. Независимо дали е дантелено бельо или дантелен аксесоар, това е сигурен начин да съблазните мъжа до себе си.

Затова и дантеленият е последното ни предложение за романтичен маникюр. Направата му обаче изисква малко повече умения. За да се сдобиете с дантелен маникюр, ви препоръчваме да се доверите на професионалист.

А вие ще празнувате ли Свети Валентин и какъв маникюр бихте избрали?

13.02.2014/ Радослава Михайлова