Ясновидката Фидес: Пазете се от енергийни вампири

13
Добави коментар
boleyn
boleyn

Ясновидката Фидес: Пазете се от енергийни вампири

Фидес е родена в Шумен, в дъщеря е на националния шампион по борба Мехмед Пехливанов – непобедимия продължение на 12 г. борец в България и автор на незабравимата сентенция „Рънътъ прави борбътъ“. Представителка е на арабския етнос. Нейният дядо на име Хюсеин навремето пристигнал от Палестина, бил е лечител знахар.

Ясновидката Фидес

От 6-годишна започва да „вижда“ невидими за другите хора неща – да открива загубени вещи, животни и хора. На 11 е вече прочута и Ванга я посочва за своя наследница. Работи и живее в Атина от дълги години. След време до нейните услуги прибягват и от полицията, като помощта й се състои в разкриването на тежки престъпления. Работи по случаите сестрите в Либия, „Гунински“, „Белнейски“, дъщерята на Брендо – Лара Банева. Сега пътува между София и Пловдив и помага на хората с арабска защита. 80 процента от пациентите на Фидес са медици. Вярват в силата й, особено когато са опитали всичко и няма никакъв шанс.

„Наскоро дойде при мен жена от Русе, майка на двама синове. Даде ми само имената им – Христо и Ивайло. Попитах: „Интересуваш се за Христо, нали? Защото виждам, че Ивайло е добре“. Христо е неврохирург, доскоро работел и както е здрав и прав, за два месеца развива рак. Жената идва три дена след като са го оперирали, и той беше в интензивното на командно дишане, на косъм от смъртта. Предстоеше му втора операция. Според лекарите нямаше никакъв шанс. Като всяка майка страдаше за детето си. Трепереше. Нищо не смее да пита, само се гледаме в очите. Много я беше страх какво ще й кажа. Сякаш поех всичко от него. Разболях се. Събрах границите на кръвното, сърцето ми започна да прескача, пих лекарства пред нея. След 40 минути й казах така: „Не съм пророк, но ще гледам да го вдигна. Той ще живее, уверявам те, че ще превъзмогне всичко! Няма рак“. После лежах два дни болна, но поддържахме връзка. Той се събуди, започна да се храни, сега е жив и здрав“, разказва Фидес най-пресния случай от практиката си. Оказва се, че на доктора са му сбъркали диагнозата, Фидес му помогнала с арабска защита от великите светци и може би това му е повлияло. Убедена е, че ако са я потърсили по-рано, щяла да му се размине и първата операция. Колкото и да не вярва в магии, видяла черно около него.

Човекът имал втори брак, от който му се ражда дете. Първата му жена ходила в ромската махала и му направила циганска магия.

Друг случай: „Идва от Пловдив едно момиче на 28 години с майка си. Изпада в депресии, никого не иска да вижда, душата й страда. Шест месеца ходене по мъките. Къде ли не са я водили – в Австрия, Германия, готвеха се да тръгват за Израел. След няколко срещи с мен мина всичко“. Кой й помага?

„18 години станаха, откакто работя с Великия светец. Ходила съм при него. Живее в Шаржа, летището на Дубай, и е жив светец. Той е вече на 109 години и възможностите му са намалели.

Спасява един човек на месец. Той пише сърцето на Корана, който е отпреди повече от хиляда и триста години.

Вади отвътре най-силните молитви и един месец ги преписва върху тензух и тезгях. Действат против завист, против злоба, против магии, против клевети, върху личния живот на човека и здравето му.

Имат кръвна и наследствена защита. Тя е много висша и се предава от майка на деца. Примерно, ако се прави на твое име, ти предаваш на децата си, те на техните деца и така до 9-о коляно. Косъм не пада от косата ти. Болести не могат да те ловят. Завист не може да те настигне. Дяволът никога не може да ти каже здравей. Човек с нечиста душа не може да разговаря с тебе. Ако има нещо мръсно, изчиства го и след това едновременно защитава“.

 

Възкръсва от моргата

„Преди години преживях адска катастрофа на път от Търговище за София. Бях ударена в главата. Оттогава имам пластина в черепа и нося косата си на бретон, за да не се вижда белегът. Тогава първата вечер изкарах в моргата в Търговище. Видели ме, че мърдам, и ме качили горе. Това е писано, трябвало е да стане. Тогава обаче мислех, че съм загубила дарбата си. Тъкмо ме бяха изписали и лежа на легло вкъщи, когато при мен дойде Пламен Стилиянов от „Инжстрой“ – Варна. Красиво момче, участва в търг за предприятието и ме пита дали ще спечели. Той беше най-обикновен човек, който цял живот е гледал пилета, а другите четирима, които кандидатстваха – с големи пари и големи връзки. Казах му, че ще успее и че ще има най-красивия офис във Варна. Три пъти се върна да ме пита дали правилно е чул, дали има шанс. Хората, казва, ядат, пият, правят банкети вече, аз съм на трето място, загубих. Казах му, че ще спечели и искам да го видя на втори септември. Идва той на 2 септември, носи кошница цветя и бонбони.

 

Мъртви души ходят по земята

Фидес е убедена, че има енергийни вампири и те са между нас. Можеш да ги срещнеш в офиса, могат да са сред приятелите ти, дори у дома. Те изсмукват енергията ни, защото се хранят с нея. След среща с такива хора се чувстваме некомфортно, а ако ги държим до нас, ни разболяват. Трябва да бягаме далече от тях. Ако се наложи, да късаме приятелства, да си сменим работата или да се разведем. Смята, че това са мъртви хора. Те обитават друг, паралелен свят. Физически съществуват, но душите им са отдавна умрели.

 

Кабаиванска искала да я осинови

„Всеки втори известен българин е минал през прага ми. На Иво Карамански му предрекох смъртта точно как ще стане. През 1998 г. помогнах на певицата Славка Калчева. Бяха разбили сейфа в дома й в Ямбол. Бързо разкриха престъпниците. Спасих Емилия Масларова от болест. През 2000 година чула за мен Райна Кабаиванска и ми се обажда: „Фидес, искам да ми гледаш“. Така започна приятелството ни. Чувахме се често по телефона. Тя се съветваше с мен за лични неща и постепенно станахме много близки. Поиска да ме осинови. „Ела, казва, да живееш при мен, ще ти осигуря всичко.“ По това време работех във Варна и се бях установила там. Точно тогава обаче от полицията в Пловдив ме повикаха да помагам. Започнаха да изчезват цели тирове със стока. Разкривах ги – кои празни, кои с багаж. И улисана в работата, загубих връзка с Кабаиванска.

 

Нациата ни е много болна

„От политика не разбирам. Не е силната ми страна. Харесвам Бойко Борисов, знам, че никога не е имал спокойни сънища. Ако не беше той, щяхме ли да видим магистрали? Но трябваше да дава на хората повече пари, а после да строи пътища. Това е неговата грешка. Баща ми 15 години е бил под крилото на Тодор Живков. Искал е да се откаже от борбата, но Първия не му е давал. Той беше голям комунист. Но аз не обичам никакви партии. Искам да се оправи държавата, да се стабилизира и да имат младите светлина пред тях. Имаме почти един милион души по чужбина. Проблемите в България тръгнаха от февруари миналата година. Стана лошо за всичко – за бизнеса, за хората, за душите им. Няма един здрав човек у нас. Може би не им стига материалното, не могат да си плащат наемите, данъците са непосилни. При мен идват десетки хора и все от това се оплакват. 80 процента от хората са болни от диабет. 90 процента са паднали духом. 40 процента рак. Те са винаги пред очите ми. Често казвам, че дяволът слезе на земята. Паднеш ли духом, тогава дяволът започва да си прави майтапи. Всичко е мисъл и енергия.

 

Господ пази България

През март ще има много катаклизми, макар че природата ни пази. Наводнения няма да има. През октомври ще започнем да се оправяме и чак през 2018 ще сме добре. Тук ще бъде рай. Младите хора ще се завърнат. Тук ще е втори Дубай и скоро ще го разберем. Никой няма нашите гори, нашата природа, 4444 пророка имаме. В момента злото и доброто много се борят, защото Господ ни пази отнякъде.