Дървени къщи – Сглобяеми къщи – ВИТ Строй – дистрибутор на Екомодул за Пловдив – сглобяеми модулни дървени къщи

8
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Дървени къщи. Строителна фирма ВИТ Строй предлага сглобяеми дървени къщи от 2012 г. Сглобяемите дървени сгради са от различен тип, производство на утвърдения български производител Екомодул, изключителен представител за България на тази утвърдена и патентована канадска технология на строителство на модулни дървени сглобяеми къщи. Могат да се проектират и изграждат индивидуални жилищни, търговски, складови и обществени сгради без ограничения в площта, дървени къщи с височина до 3 етажа. Предпочитани са при строитество на вили, еднофамилни къщи, както и за бързи и преместваеми постройки. ВИТ 70 ЕООД е представител за Пловдив и Централна Южна България. Позвънете на 0899915577 или пишете на [email protected]

Информация за Екомодул

Екомодул ООД произвежда модулни сглобяеми дървени сгради от различен тип в собствено високотехнологично предприятие. Компанията ни е изключителен представител за България на тази утвърдена и патентована канадска технология на строителство. Могат да се проектират и изграждат индивидуални жилищни, търговски, складови и обществени сгради без ограничения в площа, с височина до 3 етажа. По бързина на изграждане, енергийни и екологични показатели, тези сгради нямат аналог. Цената им дава възможност на много хора да получат мечтания индивидуален собствен дом. Готови сме да обсъдим и всички взаимноизгодни форми на сътрудничество за реализиране на различни проекти, включително и публично – частно партньорство. Предлагаме и безплатни консултации и изготвяне на оферти.

На собственици на терени предлагаме изграждане на къщи срещу обезщетение.

Продуктите с марка Екомодул отговарят на всички световни строителни стандарти и присъстват успешно на пазара повече от 25 години.

Производственият капацитет на фирма Екомодул е около 240 000 м² за година, а при нужда е в състояние да го увеличи.

Предлагаме и изграждането на сгради до напълно завършен вид в избраната от вас конфигурация. Технологията позволява целогодишна работа като почти се изключва влиянието на неблагопориятните климатични фактори. Времето за изграждане на една сграда от 100 м² до фаза груб строеж е 3 работни дни при предварително завършен нулев цикъл.

Произвежданите от компанията къщи НЕ са бараки, бунгала или временни постройки, а сгради, които по нищо не отстъпват на изградените по традиционните строителни технологии такива.

Гаранцията за конструкцията на изградените от нас къщи е 50 години, а реалният им експлоатационен срок е 90 – 100 години.

Партнираща банка на Екомодул предлага индивидуални форми на кредитиране и прави къщи ни желани и достъпни. Безспорните им качества и предимства на сглобяемите къщи, както и изпълнението от един ”изпълнител”, позволяват изграждане на индивидуални сгради, ваканционни селища, туристически комплекси, заведения и др.

Технологията дава възможност да бъдат изпълнени къщи изцяло по идея на клиента, както и по предварително разработен от наш екип проект.

Могат да се разработват и изпълняват къщи с класическа и модерна европейска и американска архитектура, както и в български възрожденски стил.

Няма ограничения в изпълнението на различни видове външни и вътрешни облицовки и настилки. Компанията предлага голям избор от такива продукти.

Няма ограничение в застроената площ, а във височина къщите са до два етажа и половина.

Клиентът сам може да изпълни основите на сградата, както и присъединителните комуникации – ток, вода, канализация, или всички те да бъдат изпълнени комплексно от Екомодул ООД.

Според предпочитанията къщите могат да бъдат изработени за целогодишно или сезонно ползване.

 

Изгради сам своя дом

За тези от Вас, които биха желали собственоръчно (и разбира се с помощта на близки и приятели) да изградят своя дом, предлагаме доставка на целия комплект модули и конструктивни елементи, изработени според избрания проект.

 

При нужда от консултации и съдействие ние Ви осигуряваме присъствие на специалист на Вашия обект – технически ръководител. Заплащането му е почасово, а времето за присъствието му на обекта определяте Вие.

 

Предимства на технологията:

Възможност за изграждане във всеки един сезон от годината;
Голяма бързина  на изграждане;
Отлични топлоизолационни качества при малка дебелина на стените;
Лекота на конструкцията, намаляваща натоварването върху основата;
Устойчивост на сезонните измествания на основата;
Голяма сеизмична стабилност;
Добри шумоизолационни качества;
Лесни и бързи за изпълнение довършителните работи: идеална гладкост на стените, пода, тавана и ъглите, липса на напуквания;
Възможност за изпълнение на сложни интериорни и екстериорни дизайнерски решения с минимални разходи;
Възможност за скриване на всички комуникации вътре в стените;

Модулната конструкция премахва необходимостта от тежко строително оборудване.
 

Тази нова строителна технология е изчислена до най-малкия детайл и е насочена преди всичко към намаляване на разходите като в същото време предлага максимален комфорт и качество. Това прави модулната технология пригодна за редица приложения, от класически форми до най-нестандартни решения и сложна архитектура: фамилни къщи, къмпинги, кафенета, работилници, павилиони, тавански помещения, сгради на различни нива, мансардни етажи, реставрация на стари сгради.

Едно от най-големите предимства на модулните къщи са перфектните им енергоспестяващи характеристики, дължащи се най-вече на топлоизолационната система.