Плеймейтката беглец Вили в „MAXIM“! (галерия)

1
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Опитваш се честно да спечелиш конкурс, а се оказваш обвинена в какво ли не от злобни душици. Ослепителната танцьорка и талантлива певица Вилиана Латинова отказа да сипе виртуална злоба, тръгна си от надпреварата на едно друго списание и … финишира на корицата на MAXIM. Резултатът – ние сме с пълни (макар и насинени) очи!

С пълни очи, макар и с пясък, се върнаха и българите, участвали в рали Дакар. Срещнахме се с тях, за да разберем какво е да движиш из безкрайни пустини и прекалено високи планини.

С Кийт Ричардс още не сме се срещали на живо, но в неговия случай – време има. Китаристът на Стоунс отпразнува своя 70-и (?!?!) рожден ден през декември, а все още изглежда така, сякаш ще надживее нас, децата и внуците ни, че и досадните слонски костенурки от Галапагос!

За да ти помогнем да не се чувстваш излъган от празничните несполуки, ти подаряваме фантастична класация с 10-те най-НЕсекси българки. Чети и плачи! Новият MAXIM е на пазара. Не го пропускай! ФОТОГАЛЕРИЯ НА ОСЛЕПИТЕЛНАТА ВИЛИ ВИЖТЕ ТУК!