Нестандартни модни идеи и при бижутата

1
Добави коментар
delga
delga

Нестандартните асиметрични форми в дрехи и аксесоари са тотален хит днес. Модата не е същата, след като дизайнери като Пако Рабан и Александър Маккуин навлязаха със шеметно темпо в нея.
Ако търсите драматична и забелязваща се визия, не се страхувайте да експериментирате и да обличате различни и причудливи дрехи с нестандартна форма. В никакъв случай не забравяйте и подходящи бижута, с които да обогатите вашата визия. Разточителните и бунтарски обувки и ботуши също са страхотен начин да заявите своето присъствие. Силуетите на съвременния моден подиум са не просто ексцентрични, те излъчват лукс, неповторимост, бунт и еротика.
Цветовете, които без съмнение ще ви направят модерни и актуални са горчица, охра, графитено сиво и моряшко синьо. В цвят горчица са нестандартни обици Сваровски, в които се съчетават различни по форма и дизайн овали и кръгове. Магичността на светлината, пречупена през естествените камъни можете да усетите само и единствено тогава, когато се докоснете до нея. Подобни украшения могат да бъдат не само закачливо допълнение към вашия стайлинг, но и категорично заявление за изряден моден вкус и неподражаем стил.
За да заблестите като момиче от корицата на луксозно списание, заложете на асиметрични жилетки, широки кожени колани в контрастен цвят и висящи обици с кристали Сваровски. Различният привкус и особено ценната нотка на моден шик и индивидуализъм могат успешно да се допълнят от красиви брошки с кристали. Те могат да бъдат под формата на екстравагантни цветя, животни или символи, а защо не и митологични създания като Жар птица, дракони или русалки.
За вашите специални вечери не пропускайте да носите елегантни рокли тип „manta“, вдъхновени от различните и неповторими Малдиви.
Актуалното всекидневно облекло отново е подчинено на асиметрията. Можете да носите клин с кожен ефект и свободна туника с удължена задна част и инкрустирани камъни и перли под формата на пагони.
Интересни предложения за Св. Валентин и осми март вижте тук