Миро става водещ на любовно шоу по bTV

8
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

bTV планира за пролетта ново любовно шоу, наследник на класиката ‘Море от любов’. Новото предаване се казва ‘Наистина любов, а негов водещ ще бъде Миро.

Харесай страницата ни във Facebook

“Наистина любов“ е телевизионен проект, който дава възможност на зрителите да изпратят любовно послание на свои приятел, близък, съпруг(а), гадже и т.н.

Предаването е по лиценз на световното шоу „All you need is love“, собственост на Ендемол, реализиран е в над 20 страни по света, сред които Холандия, САЩ, Белгия, Финландия, Италия, Португалия, Великобритания, Испания, Аржентина, Швеция, Турция, Мексико, Полша.

„Наистина любов“ е телевизионно шоу за най-силната емоция, която човек може да изпита – любов. Шоуто проследява в дълбочина това универсално чувство във всичките му проявления.

Ще видим как любовта триумфира над нещастията, ще опознаем същността на безусловната обич и ще видим какво означава романтика в онлайн пространството. Във всеки епизод на предаването ще отдадем почит на чувството, което крепи човешкото  съществуване.

Какво ще направиш в името на любовта? Ще предложиш ли брак на човека, когото обичаш пред хиляди хора? Би ли поел риска да ти откажат и да предложиш на бившия си да да остави годеника/годеницата си и да се върне при теб? Какво ще направиш ако откриеш, че ти изневеряват?

Предаването ще се опита да отговори на всички тези въпроси. Ще видите емоционални събирания, екстравагантни срещи и грандиозни предложения за брак. Ще станем свидетели на зрелищни прояви на любов и привързаност.

„Наистина любов“ иска да знае колко далеч би стигнал човек в името на любовта. Падаш си по някого, но те е страх да си признаеш, искаш да се събереш с първата си любов, разкриваш дълбокопазена тайна за най-добрия си приятел…

Покрай шоуто и певецт Миро ще влезе в чисто ново амплоа. Той е единственият български артист, признат като Артист номер едно както от бастиона на поп културата, така и от водещите поп фолк медии. В периода 1994 – 1999 г. Миро участва и печели награди от 11 престижни международни фестивала.

През 1999 година заедно с Галина Курдова основава проект, по-късно наречен КариZма. През 2006 година, след 7 години на върха на класациите, дует КариZма издава албума „Еклисиаст“.

През 2007 година Миро стартира самостоятелна кариера и само за няколко месеца става изпълнител номер 1 на България. През 2009 година той осъществява Национално турне „Омиротворен тур 2009″.

Българските композитори, музиканти и медии избраха Миро с утвърдителен вот за представител на България на конкурса Евровизия 2010 в Осло.

Коментари

коментар(а)