Играй и печели от FRESH Bar с радио FRESH

1
Добави коментар
Boshnakova
Boshnakova

Играй и печели от FRESH Bar с радио FRESH

Някак си естествено обедихме усилията си с радио FRESH. Надяваме се новата ни игра да ви предизвика и да се заиграете с нас и свежите предложения, който можете да чуете всяка сутрин от 12 февруари до 10 март 2014 г., между 7:00 и 9:00 часа, когато Блондинките ще събуждат аудиторията с витаминозна доза забавление и ще споделят плодови идеи за коктейли в ефира на радиото FRESH.

 

Всеки, който иска да опита полезен и прясно изцеден пред очите му, трябва да избере любимия си коктейл от едно от предложенията, посочени на сайта на Fresh Bar – freshbar.bg и да го изпрати заедно със своите имена и телeфон за връзка на имейл [email protected].

 

Всеки делничен ден един участник печели 1 литър фреш от коктейла, който е посочил. Всички печеливши сами определят кога и как да ползват своите награди. Могат да изпият 4 чаши фреш наведнъж, или пък да почерпят своето семейство и приятели. Наградите могат да бъдат използвани до 30 април 2014. Късметлиите могат да получат своите наградите от всеки един от 5-те обекта Fresh Bar в гр. София.

 

А в края на играта един от всички, взели участие, ще получи голямата награда – 50 ЛИТРА фреш по избор, на които ще може да се наслади до 30 юни 2014.    

 

Но това не е всичко! Fresh Bar дава възможност на всеки не само да спечели различни награди, но и да повлияе на цената на любимия си продукт! С участието си в играта, всяка седмица вие избирате едно от 3-те предложения за коктейли на сайта на Fresh Bar и ако то е най-често посочвания коктейл в нашата игра, следващата седмица ще бъде на промоционална цена във всички обекти на Fresh Bar!