Човекът с най-голямата любовна писалка във филмите за възрастни (+18)

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Представяне ти Джон Холмс, брато, или най-известната пишка в портноиндустрията. Нещо като Пеле на порното. Американецът е участвал в 224 филма и е епичен с голямата си любовна писалка – 32 сантиметра! Което прави към 5 наши.

За него се раждат какви ли не митове, като например, че загубил девствеността си на шест години с шведската си детегледачка, а тя била първата от над 14 хиляди жени, които тръшнал до края на живота си. Така се говори, ние не знаем. Холмс е шмъркал, чукал (и обратни), пиел, убивал и умрял от СПИН. Дори като разбрал, че е серопозитивен, отишъл на работа и заснел няколко филма без презерватив. Момче без сърце, а?

Началото

Холмс е роден в Ню Йорк и живее при богатия си чичо, който бил женен 15 пъти. Бащата на нашия човек бил пияндурник и напуснал семейството, когато Холмс бил едва тригодишен. Майка му се хванала с друг смукач и често налагала с колана бъдещата звезда. На Джон му писнало да го бият като ФК Любимец в контролни срещи и напуснал дома.

Записал се в армията, оженил се и започнал да си търси работа. Според легендата, той се запознал с един фотограф, с който водили тъп разговор, докато пикаели в писоари в някакво заведение. От чисто любопитство, а дано, фотографът надникнал, за да види достойнството на Холмс и от гледката започнал да маркира навсякъде из помещението. Стресът бил голям. Холмс държал пожарникарски маркуч, който в надървено състояние достигал 32 см или малко повече от линийка по математика на първокласник. Фотографът веднага му казал да ходи в порноиндустрията. Холмс го послушал и на практика дал начало на историческата си и забележителна кариера.

Под прожекторите

Холмс отишъл направо при Бол Амърсън – порнопродуцент, с който дори стават добри приятели в последствие. Холмс почукал на вратата му, Амърсън отворил и казал:
– К’во бе?
– Искам да стана порноактьор!
– Изчезвай на секундата, неам време за помияри – креснал Амърсън, но в следващия момент Холмс си сабул гащите и показал какво крие в тях.
– Амърсън, Бол Амърсън. Приятно ми – успял да каже само продуцентът и веднага го уредил на снимки.

Холмс започнал да се снима, макар че по онова време бизнесът бил бая рисков – всеки от участниците в порнопродукция бил заплашен от три години затвор. Теренът за снимки се обявявал в последния момент, а ако случайно изникнела полиция, присъстващите се престрували, че си правят парти, а нещата уж леко излизали извън контрол.

Холмс, който учудващо успявал да събере достатъчно кръв, за да го вдигне, започнал да плаши колегите си с чудовищния размер на своя полов орган.

– Правехме тройка с Лесли Балде. Тя ми духаше, а Холмс беше в нея. Чух нещо като “пльок” и гиганският му член се разлюля над главата ми! Направо се изплаших и ми спадна в ефир, разказва порноактьорът Бил Марголд за снимките на “Disco Dolls In The Hot Skin”.

Една от най-редовните партньорки на Джон – Доротея Патън, известна като Сека, пък признава, че когато го задоволявала орално, имала чувството, че лапа телеграфен стълб. Цитатът ни е точен.

Пропадането

В края на 70-те Джон Холмс е истинският крал на порното, който успява да си докара хонорари от над половин милион долара годишно. Освен това той заработвал и частно, без камера.

Славата обаче не е за всеки и Холмс бързо се пристрастил към коката. Пръснал всичките си пари за наркотици, пиячка и проститутки. Стигнал до там да краде бижутата на любовниците си, за да си купи грам в повече.

През 1981 г. се замесва в убийството на четирима престъпници, с които по-рано обира дома на свои приятел и мутра Еди Наш. В последствие Наш му прощава, но с негова помощ ликвидират по-горе споменатите, от които остават само парчета месо, кости и мозък. Цялата тази патардия не остава незабелязана от полицията, Джон Холмс е арестуван и пуснат под гаранция. Вместо кротко да дочака следствието, той духва към Флорида с гаджето си Доун Шилър. Там се укрива цели шест месеца, но накрая все пак е заловен. Според легендата проституирал и една от клиентките му го познала по огромния член, но полицейски източници твърдят, че го издала Доун, която той биел и карал сама да проституира. Следва едногодишен съдебен процес, в който осъдени за убийствата няма. Самият Холмс е оправдан поради липса на доказателства, че е взел някакво участие в кървавата баня и получава само три месеца за отказа си да свидетелства.

След затвора Джон пробва да заживее по-спокоен живот – връща се в порнобизнеса и дори създава собствена компания. Всичко приключва през 1986-а, откогато порноактьорите задължително си правят тест за СПИН. Когато научава, че е заразен, Холмс изпада в истерия. Той е убеден, че вече е мъртъв и отказва да се вслуша в съветите на лекаря си, който го уверява, че може да живее още 20 години, ако спре да пуши, да пие, да взима наркотици и започне да прави физически упражнения пред телевизора. Джон обаче му казва да му продуха 32-сантиметровото чудовище и офейква. В следващите две години Холмс пуши ежедневно по шест кутии червено Боро, увеличава дозата на коката и в крайна сметка умира на 13-и март 1988 г. Преди да хвърли топа Джон си го изкарва на десетки колежки, които с които го прави без презерватив. Гадно копеле, а?

Преди да умре Джон Холмс отправил една последна молба към втората си съпруга Лори Роуз, известна като Мисти Доунс. Той се страхувал, че някой ще отреже прочутото му мъжество и я помолил да се увери, че тялото му е непокътнато преди да го вкарат в крематориума.

„Той не искаше да свърши в буркан в колекцията на някой маниак“ – казва вдовицата му.

Въпреки това Джон Холмс се превръща в колекционерска страст от друго естество: под формата на 32-сантиметрово дилдо, направено по негов модел, което се продава и до днес в секс-шоповете.
Изводът: И от оня свят, Джон Холмс докарва жените до оргазъм.

“Третирай жената като равна, уважавай я. Тогава и тя ще се отнася със същото уважение към теб. Спечели я за приятел, след което я разцепи от чукане”.

Джон Холмс