Ромина Тасевска: Не ме е страх от неизвестното!

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Ромина Тасевска очаква второто си дете. Ето какво сподели тя пред bliasak.bg преди да замине за Тайланд, където със съпруга й Дарко и семейството им ще живеят следващите няколко години.

Роми, с бебе в корема, с близо 2-годишно детенце, учиш и още не знам какво правиш? Ромина: И работя! (смее се) Няма да лъжа, че ми е трудно, но не се оплаквам. Винаги съм била на такъв режим, така че мога адекватно да отговоря на всички предизвикателства.

Рита ли младежът? Ромина: Доста! Вече ми е по-трудно да спя. Имам чувството, че расте с всяка изминала секунда и ми опъва корема. Дори мои колежки от университета са забелязали, че с всеки изминат ден коремът ми расте.

Съвсем скоро заминаваш за Банкок… Ромина: В интерес на истината нямам търпение, защото вече много ми липсва Дарко. На него също много му е домъчняло за Дария и мен. Той е от скоро там и почти никого не познава. Вече е намерил апартамент, където да живеем, абсолютно всичко е подготви за пристигането ни и на 25-ти февруари заминаваме за Банкок.

Той със слон ли ще дойде да ви посрещне на летището? Ромина: Ха-ха-ха, ще бъде хубаво, защото аз обожавам слончета. Затова нямам търпение след като родя. Няма да експериментирам сега да се кача на слон и да ме разходят. Но ако дойде със слон на летището, аз ще трябва да се занимавам с него, защото Дарко веднага ще се затича да прегърне дъщеря си.

Днес е Св. Валентин! Подготвила ли си му далечна изненада? Ромина: Снощи я изпратих и според мен днес няма да я получи, а в понеделник, затова няма да издам каква е тя, за да не я научи от вас предварително! Все се шегувах, че имам голямо желание да опаковам Дария, да й сложа храна за из път и да му я изпратя по куриерска служба. Той все ме подпитва по телефона какво съм му пратила, смее се да не е Дария. Детето не ме ядосва чак толкова, за да й го причиня, но е на косъм, още малко и ще се замисля.

Коя е последната беля на Дария? Ромина: Най-голямата е, че ми счупи часовника. Напоследък проявява характер и желанието ми да я разхождам в молове и детски кътове става все по трудно. Дария вдига целия Мол на крак. Последния път в един магазин се тръшкаше на земята от инат. Майка ми каза, че все едно съм била аз като малка.

Притеснява ли те неизвестното? Отиваш да живееш на място, където никога не си била, че там и ще раждаш? Ромина: Не ме притеснява, а напротив, чувствам много голяма тръпка на интерес. Любопитно ми е какво е, как ще бъде там. Така или иначе аз нямам избор и хубаво да е и лошо трябва да свикна. Ще остана бая време, възнамерявам да се върна в България чак следващата година. Така че много бързо трябва да стопя ледовете между мен и неизвестното в Тайланд.

Не те ли притеснява това, че напоследък Дарко го снимат повече от теб? Ромина: (смее се) По-скоро ме притеснява, че много често качва снимките във фейсбук… Ха-ха-ха, шегувам се! Истината е, че досега такива хубави и професионално направени снимки не е имал, в който и да е отбор. Казала съм му, че ние с Дария всеки ден ще ходим на стадиона, за да може и нас да ние огрее малко.

Преди да заминеш дори ще ти остане време да демонстрираш кулинарните си умения, които придоби в Израел!? Имаш ли си любими специалитети от престоя ти там? Ромина: Много съм щастлива, че любимият ми ресторант PS Food & Drinks ми дава възможност да покажа израелската кухня, която е много близка и сходна с арабската. Обичам да експериментирам и в храната, така че всичко, което съм пробвала там и ми е харесало, ще го приготвя на 17-ти февруари вечерта в ресторанта. Искам моите близки приятели и гости, които не са ходили в Израел, да се докоснат до тамошната кухня.

Новини за Ромина Андонова
Интервюта с Ромина Андонова