Психолог Събка Дякова-Чехович Пловдив

10
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Психолог Събка Дякова-Чехович – Психологически център Хармония

Здравейте,
Преди да решите да си уговорите час за консултация или да посетите някой от семинарите и групите за личностно развитие, които водя, вероятно бихте искали да научите повече за мен и моята работа.

И така:
Завършила съм психология във Велико Търновския Университет. Имах чудесни преподаватели и съм им благодарна за всичко, което получих!

Преди да стартирам практиката си като психолог съм преминала през сурова житейска школа и много работа върху себе си чрез лична психоанализа, семинари, обучения и практика под наблюдение на психолог – супервизор:

Психотерапевтичен метод „Психодрама“ към „Психодрама Център Орфеус“ гр.София, водещ д-р Галъбина Тарашоева
„Базисни терапевтични умения“ към „Психоаналитичен Център Динамика“ гр.София, водещи: д-р Кимон Ганев д.н. и Росица Петрова
Техники за работа с родители на трудни деца“ – Фондация „Социални общности“, Консултативен Център „Плиска“, гр.София
„НЛП техники“ – НЛП Институт, София, водещ : А. Лазаров
„Техника за емоционална свобода – ТЕС“ стартово обучение в България, водещ: Жасмина Ковачев – „Emotion Freedom Technique Institute“ New Zeland
Психотерапия чрез тялото, гр. Варшава, Полша
Арт-терапевтични методи, гр. Варшава
Техники за преодоляване на негативни емоции – Варшава

От 2008 г. имам свой кабинет и лична практика като психолог.
През 2012 г. издадох първата си книга „Фитнес за женската душа“, която още същата година се преиздаде и е с тенденция за трети тираж.

Продължавам непрестанно да се уча професионално и да развивам себе си като личност, защото само така мога да бъда полезна на хората, идващи в кабинета ми.
Моя отговорност като психолог е, да ви помогна със собствени сили и подкрепа от мен, да преодолеете трудните си периоди, да преоткриете силните си страни и утвърдите себе си.

Подходът, с който работя, е индивидуален за всеки клиент, защото всеки един човек е единствен и уникален и не може да бъде вместен в никаква рамка.

Любимата ми част от работата е когато видя и усетя промяната в отсрещният човек.

За това си струва всяко усилие!

Събка Дякова-Чехович,
психолог, писател