Курс Текстообработка – Безплатно с Ваучер

4
Добави коментар
Kursove
Kursove

   
   Според наредбите, отнасящи се до схемата Аз Мога Повече 2014-2015 и издадени от Агенцията по Заетостта, всяко кандидатстващо лице има право да подаде документи за участие в схемата и за получаване на Ваучери за два Безплатни курса – един курс за усвояване на ключова компетенция и един курс за придобиване на професионална квалификация (списък с професионалните курсове, предлагани от Доставчик на Обучение, можете да видите тук).
 
Курс Текстообработване – Безплатен по схемата Аз Мога Повече 2014-2015 за одобрените за обучение с Ваучери лица
 
   Ако сте от кандидатстващите, които имат нужда от чуждоезиково обучение (по английски, немски, френски, испански или друг език), но в същото време искате да преминете и курс за придобиване на компютърна грамотност, вероятно Ви е било обяснено, че двата курса попадат в една и съща група курсове по Аз Мога Повече – за усвояване на ключова компетенция. Затова някои Доставчици на Обучение с Ваучери предлагат на курсистите да се запишат и да преминат Безплатно необходимия им чуждоезиков курс, а за да получат компютърна грамотност, да кандидатстват за курс Текстообработване.
 
   Курс Текстообработване, предоставен от Доставчици на Обучение по схема Аз Мога за 2014-2015, е с продължителност 300 учебни часа. По време на обучението си, одобрените лица ще усвоят знания:

да работят с всички модули от MS Office – Word, Excel, PowerPoint и т.н.;
да владеят правилата и изискванията при създаването на различни типове документи и тяхното форматиране (защото важно е не само какво пише в документи, но и как изглежда той);
по ЗБУТ, Икономика и Мениджмънт, Оперативно счетоводство, Чужд език и други;

   След успешното завършване на курса по Текстообработване, Вие ще получите Свидетелство за професионална квалификация, първа степен, издадено от Доставчика Ви на Обучение и лицензирано по НАПОО.
 
  Важно е да се знае, че курсистите, които нямат възможност да посещават присъствените занятия по Текстообработване, могат да се запишат за дистанционната форма на обучение по схемата Аз Мога Повече 2014-2015. Всъщност, оказва се, че това е най-предпочитаната форма на обучение от работещите лица, сочат Доставчиците на Обучение по Текстообработка.