Изкупуване метали – Вторични суровини – База за ОЧЦМ Гаро 2004

11
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Изкупуване на ОЧЦМ – вторични суровини, годни за преработка

Гаро 2004 е лицензирана фирма за изкупуване, заготовка, съхранение и пласиране на вторични суровини, годни за преработка. Най-голям дял заема изкупуването на отпадъци и отломки от черни и цветни метали и сплави, вече само фирми от всички отрасли на икономиката. Фирмата извършва търговия на едро и дребно с ОЧЦМ.

Гаро 2004 изкупува метали, стари автомобили, излезли от употреба, желязо, метални отпадъци от битов характер, както и отпадъци от пластмаса.

Изкупни цени от 03.04.2015

Гаро 2004 си запазва правото да променя цените! Цената, валидна на изкупвателния пунк може да е различна от тази, обявена тук в сайта. Най-добре позвънете на 032 68 27 90 или 0886 90 70 06, за да сте 100% сигурни за … Виж още

Черни метали

Гаро 2004 е лицензирана фирма за ТД с ОЧЦМ и предлага перфектни изкупни цени за всички видове отпадъчни метали – скрап, автомобили за скрап, битова техника, електрическо и електронно оборудване, … Виж още

Цветни метали

Ние изкупуваме всички видове цветни метали

Мед, медни отпадъци и медни стружки
хром никел, мед и медни стружки 
Месинг, месингови стружки
Алуминий – отпадъци от алум. дограма, … Виж още

Битови метални отпадъци

Изкупуване
Не се чудете какво да правите старата пералня, печка, бойлер, компютър …, Ваши ненужни домакински уреди, метални части, друга стара техника, включително МПС и части за тях – Получете … Виж още

Изкупуване на стари и катастрофирали автомобили за скрап на най-изгодни условия!

Гаро 2004 разполага със собствен репатрак, чрез който ще извози Вашата лека кола, ван или микробус!

Изкупуваните отпадъчни материали от Гаро 2004 са – желязо, чугун и стружки, хром никел, мед и медни стружки, алуминий, алуминиеви капачки и стружки, месинг и месингови стружки, цинк ламарина, цам, олово, както и битови метални отпадъци като радиатори, винкели, тръби, профили, стари битови електроуреди като печки, перални, бойлери, пластмаса, а и други вторични суровини и отпадъчни материали, годни за рециклиране.

Гаро 2004 разполага с бригада за рязане на метални отпадъци на място и ги извозва със собствен транспорт. Разглобява халета и други метални конструкции и превозва отпадъците.

Политиката на дружеството е насочена към по-пълното и рационално използване на отпадъците от метали и пластмаси, спазвайки всички принципи и наредби. Фирмата работи с фирми, които предоставят отпадъците на пункта, намиращ се в Пловдив, кв. Изгрев, на ул. Ландос 54 или поръчат комплексно изкупуване на металните отпадъци с извозване.

Партньори на Гаро 2004 са предимно производствени предприятия, които се нуждаят от често предаване и извозване на отпадъчните им материали.

Ние можем да оставим контейнери на място в цех или предприятие и да ги извозим винаги, когато е необходимо!

Изкупуване на вторични суровини – отпадъци и отломки от черни и цветни метали и сплави