7 зони от женското тяло, които обожаваме

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

„Страстноооо обичам жениитеее и сладко в очите целувам ги аааааз…“ изпя Аспарух Лешников много, много отдавна. Неговите думи се превърнаха в наш химн, а и като едни отявлени женомани ние не спираме да се възхищаваме от жените като цяло, поотделно, в частност и по принцип.

Затова и днес сме решили да ви насочим към онези части, зони и ареали от женското тяло, които ни побъркват по един или друг начин. От положителна гледна точка, разбира се.

1. Косата

Как ухае, как се движи, как пада пред очите им… понякога имаме честта да отместим кичур и направо полудяваме от кеф.

2. Очите

Истинските очи имаме предвид. С грим, без грим, сини, кафяви, пъстри – когато хлътваме по някоя жена, сме в състояние да се изгубим в очите ѝ. Неслучайно много поети описват този процес. Просто е самата истина.

3. Кожата

Мека и нежна, ухаеща винаги на нещо прекрасно. Усещането за женска кожа, докосваща се до нашето тяло, е наелектризиращо.

4. Шията

Дължината или пък извивката от шията към раменете. Иска ни се да прокараме пръст по нея, само за да усетим формата.

5. Пъпчето

Странно, нали? Всеки човек има пъпче, но женското пъпче е страхотно. И със сигурност е по-чисто от мъжкото (хаха!).

6. Талията

Женското тяло е „уравновесено“ от талията и го прави да прилича на пясъчен часовник – бюст, тънка талия, заоблено дупе… размечтахме се нещо.

7. Гърдите

Няма как да не се споменат. Все пак много мъже се концентрират САМО в тях. Истината е, че те привличат всички мъже абсолютно първично и жените, които са го осъзнали, използват гърдите си като безпощадно оръжие срещу нас.