Направи си сам: магнитна дъска за гримове » eMODNO у дома

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Всяка жена притежава най-различни продукти за разкрасяване, които често й е трудно да събере върху тоалетката си и да ги подреди, така че да намира всичко лесно. Днес ще ви предложим изключително практична и красива идея, как да организирате всичките си гримове.

От една страна ще откривате лесно декоративната козметика, която притежавате, което е голям плюс в динамичното ежедневие на съвременните дами, тъй като пести от ценното им време. Освен това ще ви бъде много по-приятно, когато настъпи време за разкрасяване.

Съвсем лесно в домашни условия може да си направите магнитна дъска, върху която да разположите най-необходимите продукти за разкрасяване. Имайте предвид, че дизайнът на вашия „органайзер“ за козметика зависи от интериора на стаята, където ще го разположите и индивидуалния ви вкус. Ние само ще ви дадем напътствия и вдъхновяващи идеи, как да го сътворите!

Необходими материали:

Рамка за снимка или картина; друг вариант е платно за маслена картина;
Метален лист или магнитна дъска;
Лепило и ножица;
Красив плат или твърд цветен картон;
Пистолет с топъл силикон;
Малки магнитчета.

Важно е първо да оразмерите металния лист и плата, така че да паснат на размерите на рамката. Залепете с лепило красивия десен (или картон) за металния лист и го сложете в рамката. Поставете със силиконов пистолет магнитчетата за гърба на козметичните продукти.

Вижте най-различни варианти на този кретивен „огранайзер“ за гримове, който със сигурност ще създаде повече ред и шик във вашия дом!

редактор: Делица Цонева