Сервиз Клима Климатици Варна монтаж, сервиз и ремонт на климатици

7
Добави коментар

(В цената на климатиците не е включен монтажа.)

Здравейте. Вие търсите климатик или поддръжка във Варна? Можем да Ви помогнем със съвет, безплатен оглед и достъпни цени. Продажба на кредит! 5 години гаранция на монтажа, 3 години гаранция за климатик монтиран от фирмата!!!

Монтаж до 1 ден.
От 2006г фирма „Сервиз-клима“ ЕООД извършва дейности изцяло свързани с климатичната техника – продажба, доставка, монтаж, профилактика, гаранционен и извънгаранционен сервиз в гр.Варна и региона. Стремим се да предлагаме марки и модели, които след качествен и бърз монтаж да обслужваме и след гаранционния им период.

На този сайт ще намерите голямо разнообразие от марки и модели климатици. Освен това тук е и пълната гама обикновени, колонни, канални, инверторни, хиперинверторни климатици с най-различни мощности предназначени за работа в домашни условия и малки офиси. Можете да разгледате сайта за да придобиете известна представа за цените. Преди да бъде насрочена дата за монтаж е задължително да ви посети наш специалист, с който да уточните необходимите мощностти и параметрите на монтажа (местоположение на вътрешното и външното тяло, броя на необходимите климатици, начин на плащане и удобни за вас дата и час). Ние много държим нашите клиенти да притежават точно оразмерен климатик. За да избегнем евентуални неудобни ситуации, при които климатикът не отоплява или не охлажда достатъчно, а само изразходва електроенергия, огледа на помещението е много важен. Изчисляването на необходимата мощност е един от най-важните фактори при избора на най-добрите климатици за вас, и ако има грешка в изчисленията то това означава, че вашите пари са безмислено изхарчени. Климатиците са изчислени за помещения със стандартна височина 2.70м².

Ако имате интерес към тези климатици ние задължително правим предварителен оглед на помещението или сградата, който е безплатен и не ви задължава да купите климатик от нас! Когато получите консултацията от колегите ще прецените дали да се доверите на фирмата.

Предлагаме климатици за домашна употреба и за малкия офис. Когато помещението е просторно и с големи размери ще ви дадем оферта за оптимално решение с цел по-малко броя климатици и с подходящите мощности . За целта трябва да позвъните на посочените телефони. Климатиците, които предлагаме са с едно външно тяло и до 6 вътрешни тела, като всяко тяло се контролира самостоятелно от собствено дистанционно управление.

Паралелно с търговската си дейност фирмата се занимава с гаранционни и извънгаранционни климатици, ремонт на хладилници и автоклиматици, които не са закупени от нас и клиента не открие гаранционния сервиз. Продажба и монтаж на слънчеви колектори и соларни системи.