Facebook обяви босненка за най-красивата жена в света

1
Добави коментар
milk1
milk1

Соня Зекич победи 25 претендентки за титлата „най-красива жена в света“ в интернет. Конкурсът бе организиран от списание „Beautiful womеn“ в социалната мрежа facebook.

26-годишната босненка е започнала кариерата си на модел веднага щом навършила пълнолетие. Намерил я скаут на известна агенция в родината й. В момента Соня живее в Сараево. Има диплома от Икономическия факултет и владее испански и английски език. Няма гадже, но търси някой с голямо чувство за хумор и искрени очи.

„Аз вярвам, че има само една истинска любов, но проблемът е как да я намерим. Хората понякога са слепи и пропускат точния човек. Моят съвет е, ако намерите някого, когото обичате истински, да го сграбчите и да не го пускате“, дава препоръките си Соня и твърди, че до извода е стигнала от личен опит.

Тя признава за себе си, че е емоционална и всеки ден намира неща, които я карат да се чувства благодарна за това, че е жива. Да си жив и на този свят е прекрасно, особено, когато си заобиколен от добри хора“, смята най-красивата facebook потребителка.

Тя не се е записвала за участие в конкурса, а конкурсът я е намерил сам по снимките в профила й. Пуснали й съобщение с въпроса дали иска да участва и се съгласила без да подозира, че ще грабне короната.

Снимка: falanga.com.au Автор: Dani

Facebook обяви босненка за най-красивата жена в светаРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)