Мерием Узерли роди момиченце

15
Добави коментар
ledzep
ledzep

Мерием Узерли роди момиченце

Изигралата Хюррем султан Мерием Узерли стана майка

Мерием Узерли, по-известна като Хюррем султан от сериала „Великолепният век”, роди момиченце. „Добре дошла на този свят, моя скъпа Лара Узерли. Ти си най-скъпият ми подарът от съдбата. Благодаря на моето семейство и на всички вас” – гласи кратко съобщение, което Мерием Узерли пусна във Фейсбук.
За бащата на детето си Мерием Узерли не споменава и дума. Бившият й любим Джан Атеш категорично отказал да приеме бебето и дори настоял тя да направи аборт. Като чула желанието му, екранната Хюррем султан се разлютила и тутакси натирила негодника, като му заявила, че повече не желае да го вижда.

Във „Великолепният век” Мерием Узерли играеше изкусителката, отчуждаваща Сюлейман (в ролята Халит Ергенч) от официалната му съпруга и намесваща се в политическите му дела. Тя напусна изненадващо продукцията в началото на миналото лято, като оправданието й бе, че се чувства изтощена. Сега обаче става ясно, че причината за оттеглянето й е била друга – бременността.
Продуцентите бързо намериха заместничка на Мерием Узерли в харема на султан Сюлейман. Това е Вахиде Гьордюм, която нашумя с ролята си в „Огледален свят”.

Категория:
И звездите патят  Етикети:
Великолепният век, Мерием Узерли, Хюррем султан