Извънземни летят над врачанско село

1
Добави коментар
dobrich24
dobrich24

Извънземни летят над врачанско село

21.02.2014 г.
| Любопитни
| 0 Фейсбук харесвания
| коментара

Близо три седмици жителите на врачанското село Елисейна стават свидетели на невиждано явление. НЛО е надвиснало над селото и излъчва силна светлина, разкрива konkurent.bg. Пенсиониран електротехник твърди, че чинията над населеното място е с извънземен произход. 64-годишният Любен Кунчев е работил дълги години в авиацията и е категоричен, че познава летящите обекти.
Кунчев описва случая така. В началото на декември космически кораб се спрял в небето над Елисейна. Обектът можел да се следи от Мездра и от Перник. Светел и първоначално приличал на звезда. Летял до Елисейна всеки ден от 17:45 часа до 18:45.
НЛО-то се спирало над два баира. Любен и негови приятели наблюдавали обекта и се чудели какъв може да е. Решили да попитат спецчастите и започнали да подават сигнали до органите на реда. Пенсионерът определя себе си като сериозен човек, но признава, че с полицаите са се позабавлявали доста над историята. Любен успял да направи малко снимки и иска да знае какво е видял
Мъжът настоява да се разбере какъв е бил този обект, който е висял над селото всяка вечер по залез в продължение на 20 дни. По думите му НЛО-то било много красиво, но изчезнало по Коледа и повече така и не се завърнало.

Снимка: aspekty.net