Михаела Филева и Venzy се впускат във вихъра на танца

14
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Михаела Филева и Venzy – двамата най-успешни млади изпълнители на музикалната сцена, ще излязат на танцовата арена на ‘Dancing Stars’ от 11 март по Нова.

Харесай страницата ни във Facebook

Освен музиката, тях ги свързва и общия им страх в танците… поддръжките. “Трагедия“, така определи Михаела Филева своите умения в стандартните и латино танци, а най-много иска да се пробва в румбата.

Певицата на годината се страхува, понеже като ученичка е сцепила главата си при танцова поддръжка. Сега преодолява страха си от стандартните танци заедно с професионалния танцьор Светльо.

“Много ми помага, надъхва ме и ще мачкаме наред, много ще се постарая“, сподели Михаела.

Страх от поддръжки има и Venzy, който пък ще бъде отговорен за своята чаровна партньорка Ралица. “Никога нищо не съм танцувал, не се чувствам уверен на дансинга“, заключи той. Въпреки че като музикант има много добре развито чувство за ритъм, “Dancing Stars“ е огромно състезание с него самия.

Venzy призна, че вече е минал трета тренировка – “все още се спъвам, забравям, да не говорим за стойката – имам още да работя“. С Ралица дори са пробвали и поддръжка и призна, че трябва да носи отговорността за нея в сложните фигури.

Дали двамата ще преодолеят своя страх и ще бъдат уверени на танцувалната сцена, така, както на музикалната и кои са техните съперници, ще видим от 11 март по Нова.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It