Суперскандал! Бъдеща министърка в Украйна лъсна по катеричка

1
Добави коментар
tedy79
tedy79

Суперскандал! Бъдеща министърка в Украйна лъсна по катеричка

Известната украинска певица Руслана, която подкрепи протестестите в Киев, е готвена да стане член на новото правителство , съобщи официално депутатът от партията „Баткившчина“ („Отечество“) – Андрей Павловский

Имаме намерения  Руслана, която ни подкрепи,  да влезе в новото правителство  и тя ще бъде представител на обществения сектор, въпреки че има в репертоара си и някои песни против политиката, заяви  Павловский. Но това не пречи, тъй като тя изрази гражданската си позиция и застана на наша страна.

Руслана  стана много популярна, след като спечели конкурса Евровизия през 2004 година и стана първата украинска певица, заслужила това отличие. След това обаче тя се раздаде на феновете си до дупка, като дори започна да пее без гащи.

С името й бяха свързани много скандали, въпреки това в Украйна си я тачат като национална ценност. В момента новите политици на страната се опитват да заличат нейни снимки в интернет, което са повече от цинични.

На тази, която публикуваме, Руслана е абсолютно без гащи и си личи цялата й анатомия, както и старателно направената интимна прическа. От уважение към по-младите си читатели обаче, се наложи самите ние да цензурираме фотото на бъдещата министърка.

ВИЖ ВИДЕОТО: