Двама от Лудогорец аут за мача с Валенсия

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Двама основни футболисти на Лудогорец ще отсъстват от терена в първата срещу от 1/8-финалната фаза на Лига Европа срещу Валенсия. Единият от голмайсторите снощи Христо Златински и централния бранител Козмин Моци няма да играят, тъй като ще бъдат наказани от УЕФА. Те натрупаха жълти картони в мачовете до момента и няма да имат възможност да играят след две седмици на националния стадион „Васил Левски“. Стойчо Стоев от сега трябва да мисли алтернатими на Моци и Златински.

Все още не е ясно до колко Александър Барт ще бъде възстановен за игра, тъй като отново се контузи и отпадна от групата вчера. Другата опция пред Стоев е Георги Терзиев, който вече е готов да играе и по всяка вероятност ще започне титуляр в шампионатния мач срещу Пирин Гоце Делчев.

На мястото на Златински в центъра на халфовата линия се завръща Светослав Дяков. Капитанът на Лудогорец обаче също трябва много да внимава. Той също виси с натрупани картони и ако получи жълт ще пропусне реванша. Това се отнася и за другия вътрешен полузащитник Фабио Ешпиньо.