Powerlove: Радина Кърджилова и Деян Донков замазаха положението

44
Добави коментар

Вероятно знаете, че отдавна се говори колко често Радина Кърджилова яде пердах от Деян Донков. Tолкова упорито, че двамата гостуваха при Mартин Кaрбовски, разигравайки сцена, с която да опровергаят слуховете. Кърджилова дойде гримирана като насинена от бой, а Донков почисти грима. Демек няма нищо подобно.

Аз викам: като не искате да се разчуе, по-добре не го правете! Не да отричате нещо, което бездруго се знае със сигурност Да, сещам се: жълтата преса измисля това-онова. Така не променяте факта.

Знам няколко жени, които редовно са пребивани от мъжете си. Продължава от години, но нито една от тях не признава въпреки очевидните следи по лицето. Редовният им номер: ударих се във вратата. Радина Кърджилова също е излизала с това оправдание – знам го от свидетел.

Абе, жени, веднъж да се удариш, разбирам. Ама колко пъти сте се удряли, за да имате синини на различни места?

Няма спор, грозно е да биеш жена. Hе по-малко грозно е жена да търпи такова отношение, бъркайки го с някаква криворазбрана любов.

“Бия те от любов” – любима реплика на бияча. Да, ама това няма как да е любов, господинчо. Гадно е да принизяваш най-великото чувство до нивото на твоите животински навици.

Видео от гостуването при Мартин Карбовски можете да видите във Videoclip – включва споменатото почистване на грима. Двамата се хилят, мислейки че номерът минава.