Свалете 4 кг за 7 дни с банани

13
Добави коментар
boleyn
boleyn

Изненадващо, нали, но бананите също могат да бъдат диетична храна. Бананите са богати на целулоза, скорбяла, калций, магнезий, цинк, сяра, желязо, пектин, витамини А, С, Е, В, глюкоза и захароза. Свалете 4 кг за 7 дни с банани – вижте как.

Свалете 4 кг за 7 дни с банани

В един банан се съдържат 27 мг фосфор, който е много полезен за умствената дейност. Изчислено е, чев 100 г банан има 96 калории.Освен това те съдържат малко мазнини, което подпомага понижаването на нивото на холестерола в кръвта.

За кого е подходяща банановата диета

Банановата диета се препоръчва на тези, които искат бързо да се освободят от няколко излишни килограма. Тя е подходяща и за онези, които имат проблеми с червата. Доказано е, че бананите стимулират обновяването на епитела на стомаха. Ако обаче имате проблеми с черния дроб и бъбреците, язва на стомаха, затлъстяване, забавено кръвообращение или диабет, посъветвайте се с лекар дали е уместно да се подлагате на тази диета.

Преди да пристъпите към банановата диета, трябва да подготвите организма си.
Един ден преди това не консумирайте нищо пържено, мазно, пушено, сладко или прекалено солено.
Пийте зелен чай или минерална негазирана вода.

Успехът на банановата диета зависи много от правилния подбор на бананите. Те трябва да са с тънка кора, жълти и не много дълги. Преди ядене трябва да ги почистите внимателно, като премахнете белите нишки. Не купувайте зелени банани, те не са добри за консумация. В тях се съдържа несмилаема скорбяла, която може да ви създаде стомашни проблеми.

Интересно: Бананът враг ли е на диетата?>>>

Банановата диета се провежда между 3 и 7 дни. За ден можете да изяждате по 1,5 кг добре изчистени банани. Хапвайте ги, когато ви се яде.

През деня обаче трябва да пиете неограничено количество зелен чай без захар.

През тази една седмица, в която провеждате диетата, можете да изядете и две яйца, за до запълните липсата на белтъчини. Те се съдържат и в бананите, но в много малки количества.

Каква е ползата от банановата диета?

По време на диетата преди всичко се нормализира работата на червата, активизира се обмяната на веществата, кожата засиява.

В бананите има калий, който е с диуретичен и слабителен ефект и по този начин организмът се пречиства от токсините и шлаките.

Свалянето на няколкото излишни килограма ще бъде достойна награда за вашето търпение и усилия. Резултатите от диетата ще са налице по-дълго време, ако след като я прекратите, се въздържате от консумирането на мазни храни и сладкиши в големи количества.

Вашите диети: Бананова диета от Деси>>>

Ако не можете да устоите на кулинарните изкушения обаче, ще си възвърнете изгубените килограми за много кратко време.