Ето защо 100 Кила не е номер 1 / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски събития,…

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

Въпреки че 100 Кила беше обявен за рапър на 2013 г. на тазгодишните хип-хоп награди, елементарна съпоставка с останалите изпълнители в категорията – Били Хлапето и Криско, буди съмнение заслужаваше ли действително той да спечели наградата.

Оказва се, че варненецът не покрива всички критерии за номинация, които са: музикална и видео продукция през 2013 г., клубни и концертни участия през годината, активно присъствие като изпълнител в българския шоубизнес и предпочитан за колаборации изпълнител.

Били, който освен с многобройните си клубни участия през изминалата година, може да се похвали и с две национални турнета – с Графа и ТВ The Voice. Криско пък се включи в турнетата на Кока Кола, The Voice, а Килата не бе поканен в нито едно.

Нека припомним, че Криско обра всички важни награди от хип-хоп наградите 2013 г.. Били Хлапето пък направи едни от най-въртените във всички музикални телевизии и радиа парчета („Както искаш“, „Слънчеви дни“ и „Когато ти трябвам“), а последният му хит е официален саунтрак на филма „Корпус за бързо реагиране“.

Още доказателства за това защо 100 Кила не заслужава да е номер 1, можете да разберете от новия брой на списание „Блясък“, който вече е на пазара.

Новини за Криско
Интервюта с Криско