800 кубика силикон взеха здравето на Софи Маринова

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

800 кубика силикон взеха здравето на Софи Маринова

Брилянтната изпълнителка плаче заради силни болки в гърба и кръста

Болки в гърба мъчат фолкпевицата Софи Маринова, сподели самата тя пред журналисти. От дълго време Софка се оплаква от неразположение в кръста и по целия гръб. За да облекчи болката, певицата посещава редовно СПА центровете. Изпълнителката се доверява на професионални масажисти, които да наместят кокалите й. Болките се усилили по време на турнето й в САЩ с рапъра Устата.

„Много ме боли кръстът, обикалям всякакви масажисти“, призна певицата. Още преди години, по време на участието си във „ВИП брадър“, Софи се оплакваше от гърба си. Като причина изтъкваше големината на гърдите си, които дори я карат да се изгърбва. Оказа се, че силиконът на певицата й идва в повече и е започнал да натежава.

Изпълнителката сама призна за проблема си пред всички, докато беше под влиянието на няколко питиета. Оттогава стана ясно, че Софка е прекалила с големината на гърдите си и ги е понапомпала повече от нужното.

Напоследък певицата отново се оплаква от същите проблеми и започна да посещава редовно СПА процедури. Преди известно време Софи се върна от турне в САЩ, където прекара месец в компанията на колегата си Устата. Разходката зад граница не само е изморила Маринова, но и я е отделила за дълго от сина й Лоренцо. Сега изпълнителката наваксва грижите към детето и прекарва всяка свободна минута с него. Малкият Лоренцо дори я придружава в СПА центровете, където Софи се бори с болките в кръста.