Избери си подарък от ChairPro и го спечели

13
Добави коментар
boleyn
boleyn

Играта се провежда на официалната Facebook страница на ChairPro. За да участва в нея, всеки потребител е необходимо да отговори правилно на въпроса и да се регистрира за участие, попълвайки лични данни (име, имейл, град и телефон за връзка).

Всеки потребител може да се регистрира еднократно за участие в томболата със своя имейл адрес.

За увеличаване на шансовете за спечелване на наградите, регистрираният участник може да сподели (по скайп, имейл или на стената си във Facebook) с приятели линка, който ще получи след регистрация. При записването на всеки негов приятел в играта през този линк, участникът получава по 1 допълнително участие.

На 31.03.2014 г. на случаен принцип ще бъдe изтеглен 1 от всички участници, който ще спечели наградата, която е посочил във формата за регистрация. Възможните награди са следните:

–       Директорски стол Linea Steel

–       Ергономичен офис стол Open Point SY

–       Дизайнерски офис стол Zoom

–       Детски стол Open Art Junior

–       Два барбарона в цвят и размер по избор

–       Столче за кола Avionaut Glider

Организаторът си запазва правото, в случай, че посочената награда не може да бъде предоставена, да бъде заменена с подобна по естество и цена.

Краен срок за участие: 30 Март 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.