Спипаха Иво Прокопиев с чужда булка в евтин самолет

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Спипаха Иво Прокопиев с чужда булка в евтин самолет

Потвърждават се слуховете, че милиардерът Иво Прокопиев наистина яко е закъсал със сметките. Според официалната статистика, той дължи ни повече, ни по – малко от 500 000 000 лева на различни банки и фирми, по света и у нас, които яко са стегнали примката около гушата му. Солидно доказателство за това твърдение е фактът, че преди дни той бе засечен да пътува за Лондон с възможно най – евтиния полет, въпреки че до съвсем скоро хвърляше луди пари за чартъри и бизнес класа.

Накратко, фалиралият бивш милионер бе забелязан миналата седмица на летище София, където пристигна в компанията на една загадъчна и доста разпусната на вид дама. Запознати с живота му твърдят, че дори и официалната му съпруга Галя изглежда като перфектна манекенка пред въпросната жена. Интерес предизвика и ситуацията, при която двамата въобще не говореха помежду си, сякаш са сърдити или твърде изморени от нещо друго.

Очевидци разказват, че Прокопиев така или иначе се държал като истински кавалер към своята дама, която отчаяно стискала в ръка някаква бизнес книга на английски език. Интересно е да се отбележи, че все пак двойката е пристигнала до летището с помощта на частна лимузина с шофьор.

Според хората, Прокопиев е бил само за няколко дни до столицата на Великобритания, тъй като е имал само ръчен багаж. След като се настанява в самолета изпива една бутилка минерална вода със стайна температура, след което се обляга на седалката и захърква мъжки.