Google Plus услуги: Web Design Seo Forum

5
Добави коментар
plana
plana

Защо трябва да правя Social Media Optimization чрез Social Media Marketing в социалната мрежа Google+?

Социалната мрежа на Google Google+ бе до скоро третата по посещаемост социална мрежа в света, но вече е втората по брой регистрирани потрбители, а скоро ще стане и първа по посещаемост а и по ползваемост. Това означава ОГРОМЕН ПОТЕНЦИАЛ и възможност да достигнете до всички тези хора (потенциални клиенти).

Всички големи Български и международни брандове и фирми ВЕЧЕ имат страници в Google+. Ако искате да развивате онлайн репутацията си и онлайн присъствието си и да поддръжате връзка с потребителите си, а също така и да намерите нови потребители до които да достигнете и на които да продадете вашите услуги или продукти, то Google Plus е за вас!

На картинката отдолу можете да видите броя потребители на най-големите в света социални мрежи за 2014 година: Гоогле Плюс бе доскоро със само около 500-700 Милиона потребители, но само за последните 3-4 месеца потребителите й нарастнаха двойно. Защо социалната мрежа на гугъл се разви толкова бързо?

Защо трябва да използвам за маркетинг Google Plus? Не се подвеждайте по внушителните цифри на фейсбук страниците които имат хиляди фенове! Ние имаме няколко страници във Facebook които имат по над 7000 фена. А страницата на 3D Web Design в Google Plus има само около 500 последователи. Но правим маркетинг предимно в Google Plus. Знаете ли защо?

Просто е: Защото в момента най-добри резултати от промотирането на някакъв сайт се получават именно с Google Plus!

Цитат

Пример: имаме уеб сайт. Той има страница и във Facebook, и в Google Plus. Ако и двете страници имат по Хиляда последователи и пуснете някакъв текст, снимка или линк и на двете страници, резултатите ще са: Всички 1000 човека ще видят новината ви в Google Plus. Безплатно! Около 30 до 70 човека ще видят новината ви във Facebook. Освен ако не си платите. Така става заради изкуствено въведено ограничение което бе засилено особено много след Април 2014 година – просто за да могат фейсбук да печелят във пъти повече пари. Не си ли платиш поста ти няма видимост.

Прочетете повече: Популяризация на сайт в социални мрежи.

Най-важната причина заради която потребителите ползват тази социална мрежа е, че Google Plus е ВЕЧЕ включен в алгоритъма на Гоогле, тоест, повече Followers или повече плюсове за страницата ви в Google Plus, значат по-високо класиране на сайта свързан с тази страница в търсачката на Google.

Като отделно от това и вътрешните линкове от сайта ви поствани в Google Plus и събрали значителен брой плюсове, се котират по-добре в търсачката (това засега е само за потребители на Google Plus и добавили ви в кръговете си, но скоро вероятно ще е за всички).

По-важното е, че нашата фирма 3D Уеб Дизайн ще намери потребители които се интересуват ТОЧНО от това което е ВАШАТА ДЕЙНОСТ и да направи така, че когато постнете новина или линк на страницата си, тези потребители да виждат точно ВАШИЯТ ПОСТ на първа страница при търсене в търсачката Google за тази ключова дума!

За подробности вижте скрийншота показващ търсене в гугъл за ключова дума „дрехи“ и как резултати от Google+ страница се показват на трето и четвърто място:

Точно тези резултати ще бъдат видяни от последователите на вашата страница в Google Plus. И най-хубавото е че това става видимо веднага, буквално до ПЕТ минути след пускането на постовете на страницата.

След като имате около 50 такива последователи и поне половината са хора интересуващи се от думата „дрехи“ (припомнете си какво пише няколко реда по-горе: „3D Уеб Дизайн ще намери потребители които се интересуват ТОЧНО от ВАШАТА ДЕЙНОСТ“), то вие имате поне 20 бъдещи клиенти при които сте класирани в първите пет резултата. Ами ако са сто или двеста, а не двадесет? Ще имате двеста активни клиента. Е, след това остава просто да им предложите качествени продукти на нормална цена и да им вземете парите

Кратка статистика за потребителите на Google Plus за 2014 година:

Услугите ни за Google Plus: За момента 3D Уеб дизайн предлага следните услуги за Google Plus страници: 1. Създаване на Google Plus страница, настройка и свързване със съществуващ сайт: 40 лева. 2. Създаване на Google Plus страница, настройка и свързване със съществуващ сайт и изработка на двете картинки за страницата (лого плюс хедър): 100 лева.

Цитат

След като създадем и настроим вашата страница, тя ще ви бъде прехвърлена като собственост – става бавно, с 20-30 дена закъснение, но сле процедурата по прехвърляне, ще бъде собственост на профила в гугъл плюс който вие посочите.

Като тези услуги са само за създаването на страницата, настройката й и свързването със сайта ви. Свързване означава само ауторизация че страницата е собственост на съответният сайт – за да се каже на Google Plus, че тази страница е собственост на вашия уеб сайт.

След това опционално може да се извърши и точка три – тя е за добавяне на възможност за абониране за страницата ви и за добавяне на бутони за плюсове на всички страници от сайта:

3. Интеграция на уеб сайт със съществуваща Google+ страница: частична или пълна, от 40 до 90 лева, в зависимост от вида на сайта, това къде искате бутоните и на колко вида страници. 4. Интегриране на плюс бутони за Google+ в уеб сайт (без възможност за абониране за страницата ви): 20 до 80 лева, в зависимост от това на колко вида страници и от вида на сайта.

Примери за пълна интеграция с Google Plus на всички важни страници на онлайн магазин за велосипеди:

магазинвелосипеди.com (заглавна страница): плюс бутон плюс възможност за абониране за страницата (за набиране на последователи) плюс туит бутон плюс бутон харесва ми от facebook.магазинвелосипеди.com/velosipedi-c-1.html (страница на категория): плюс бутон плюс възможност за абониране за набиране на последователи за страницата плюс туит бутон плюс бутон facebook like.магазинвелосипеди.com/velosipedi-detski-velosipedi-c-1_28.html – страница на подкатегория със същите google plus бутони и възможности.магазинвелосипеди.com/detski-velosiped-drag-pickachy-16-p-194.html – страница на продукт със същите бутони и възможности за google plus.

5. Онлайн маркетинг услуги за Google Plus – за страници и профили. Развиване на страници и потребителски профили чрез: Google Plus Votes (за страници) и Google Plus Followers (за профили и страници)

Какво представлява услугата? 3D Web Design предлага пакети с Google Plus Votes за вашата страница и Followers за вашия потребителски профил в социалната мрежа Google+. Важно е да знаете, че предлагаме два вида такива услуги – за плюсове и последователи от Български потребители и за плюсове от Англоезични потребители.

Цени за плюсове в Google Plus и за Google Plus последователи (български потребители):

Намиране и добавяне на 30 тематични последователи за вашият Google Plus профил (това е услуга за потребителски профили): цена 30 лева.30 плюса за бизнес страница (услуга за страници, страницата ви трябва да има най-малко три публикувани поста): цена 30 лева.30 плюса + 30 тематични Followers за Google Plus страница (страницата ви трябва да има най-малко три поста): цена 40 лева.50 плюса + намиране и добавяне на 30 тематични последователи за вашата Google Plus страница (30 Followers за Google Plus страница): цена 50 лева (това е нашият най-популярен пакет).

Цени за други пакети (български потребители):

100 плюса за бизнес страница (страницата ви трябва да има най-малко пет поста на стената): цена 70 лева.200 плюса за бизнес страница (страницата ви трябва да има най-малко десет поста на стената): цена 120 лева.50 плюса + намиране и добавяне на 50 тематични последователя за Google Plus страница (50 Followers за Google Plus страници): цена 70 лева.50 плюса + намиране и добавяне на 100 тематични последователи за Google Plus страница (100 Followers за Google+ страница): цена 99 лева.50 плюса + намиране и добавяне на 200 тематични последователи за Google Plus страница (200 Followers за Google+ страница): цена 170 лева.

Цитат

Българските потребители са реални, български потребители. Поръчаните плюсове се набират чрез споделяне в профилите им и на техни страници. Плюсовете от Англоезични потребители, се набират чрез голяма англоезична общност която е под наш контрол, тоест наша собственост е. В нея има хиляди потребители, повечето от тях са от САЩ и Европа.

Цени за гласуване (плюсове) в Google Plus за англоезични страници и англоезични профили: 3D Web Design работи с няколко от най-големите Social Media influencers (англоезични social media guru-та) в Google Plus като това ни дава предимството да промотираме клиентите си бързо сред огромен кръг от англоезични потребители – обикновено поста и линка към страницата ви в Гугъл плюс се виждат от над 500,000 профила!

Цени за гласуване (плюсове) в Google Plus за страници (от англоезични потребители): 200 Google+ плюса за страница (страницата ви трябва да има най-малко пет качествени поста на стената): цена 50 лева.

Google Plus Followers за страници или за профили (англоезични потребители): 200 последователи в Google+: цена 95 лева.

Цитат

Всеки един от пакетите е със срок на изпълнение от 3 до 20 дни, в зависимост от натовареността на Social Media influencer-ите с които работим. Всеки един пакет може да бъде поръчан САМО ПО ВЕДНЪЖ за един потебителски профил или за една страница.

Какви урл адреси приемаме за поръчка? 3D Уеб Дизайн приема три вида страници за поръчка за тези услуги: – урл адрес на потребителски профил в Google Plus, например: https://plus.google.com/+EduardDimitrov – урл адрес на страница в Google Plus, например: https://plus.google.com/+3dWebDesignOrg – урл адрес от вашия сайт, например: http://3dwebdesign.org – за такива урл адреси може да се поръчат само плюсове (гласуване).

Какви урл адреси НЕ приемаме за поръчка? – урл адреси на страници и сайтове на неразрешени тематики.

Цитат

Препоръчваме тези услуги за Google+ да се поръчват в комбинация с нашите услуги за Регистрация в локални директории.

Ако имате още въпроси по Google Plus услугите ни, моля, задавайте ги в темата отдолу.