Модните грешки на наградите „Оскар“ » нeMODNO

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Наред с приказните рокли на известните дами, които видяхме на „Оскар“-ите, някои звезди показаха и пример за лош вкус и недобре подбрани тоалети за фигурата им. Нека видим, кои са те!

Лайза Минели определено прави впечатление, но не особено добро! Бихме приели сатенения ансамбъл в кобалтово, но не и синия кичур коса и със сигурност без тези ужасни обувки!

Изумруденият цвят отива на Виола Дейвис, но тази рокля на Escada не стои добре на бюста й, а също така създава впечатление за голям корем. Подборът на две еднакви гривни също е несполучлив.

Разбираме колко е трудно да избереш рокля за такова събитие, когато си пищна дама като Габори Сидибе. Все пак смятаме, че този тоалет в цикламено с декоративни цветя от мъниста, определено не е най-доброто решение.

Джейда Пинкет е с най-безобидната грешка, но въпреки това попадна в класацията ни. Харесва ни как й стои романтичното прасковено, но кройката на роклята, в областта на бюста, никак не е подходяща. Гърдите й изглеждат несъразмерни и странно пристегнати, освен това имаме усещането, че тя едва диша.