Дезинфекция, дезинсекция и дератизация

1
Добави коментар
bestpest
bestpest

Обадете ни се сега !!! Телефон 0888 435 888

Ние предлагаме модерни и ефикасни средства за унищожаване на хлебарки, насекоми, кърлежи, бълхи, дървеници, оси, мишки, плъхове, съсели и др.

Екипът на Бест Пест Стара Загора се състои от специалисти с дългогодишен опит в сферата на ДДД – услугите.
Използваме ефикасни методи за безкомпромисно премахване на домашни и складови вредители с препарати безвредни за хора, домашни любимци и околната среда.
Предлаганите специализирани ДДД- услуги са в съответствие с всички нормативни документи, регламентиращи ДДД дейностите.

Нашите специализирани услуги за борба с вредителите включват: Дезинсекция – комплекс от мерки за унищожаване на вредни насекоми –хлебарки, мравки, бълхи, дървеници, мухи, комари, оси и др. Дератизация – унищожаване на мишки, плъхове, съсели. Дезинфекция – премахване на вредни микроорганизми във външната среда. Дезакаризация – обработка на тревни площи, против кърлежи. Изготвяне на програми за контрол на вредителите – съставяне на програма за Дезинфекция, Дезинсекция, Дератизация по месеци, съобразена с изискванията на БАБХ и РЗИ. Изработване на схема и отразяване на постоянните отровни точки в обекта. Професионална, безплатна консултация за най-ефикасен и подходящ метод за обработка против вредители и профилактика.

Дезинсекция, Дератизация, Декаризация

Дезинсекция – комплекс от мерки за унищожаване на вредни насекоми – хлебарки, мравки, бълхи, дървеници, мухи, комари, оси и др. Дератизация – унищожаване на мишки, плъхове, съсели. Дезинфекция – премахване на вредни микроорганизми във външната среда. Дезакаризация – обработка на тревни площи, против кърлежи.