Михаела Филева и новата звезда на лейбъла Монте Мюзик – NickName, представиха дуетния си сингъл „Има ли начин?“

16
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Михаела Филева и NickName с дуетен сингъл и обща концертна програма

На 6 март, изпълнителите посрещнаха над 200 гости и журналисти на промоциятана новото им видео „Има ли начин?“ в клуб Opera Cafe

Михаела Филева и новата звезда на лейбъла Монте Мюзик – NickName, представиха дуетния си сингъл „Има ли начин?“ и новата си клубна програма в столичния клуб „Opera Cafe“ (06 март 2014). Над 200 почитатели, приятели, колеги и медии станаха първите зрители на видеото към красивата балада и го определиха като ефирно, магично, чувствено и въздействащо. След гостите бяха Етиен Леви, VenZy, Криста, Бобо, Прея, Рут, Маги Алексиева – Mey, Гери Дончева, Вяра Атова, BobyLeon, Дули и Кукушев, Teabo, DJ George, Георги Кючуков, Ники Манолов, Георги Янев и Райна Налджиева, Цецо Елвиса и много други.

Вечерта продължи с представяне на новата клубна програма на Михаела Филева и NickName, която държа на крака публиката повече от час. Михаела и Ники изпълниха собствени песни, дуети и кавъри заедно с китариста Васил Крумов. Част от програмата са и изпълненията на танцьорите от RIO Crew. След няколко дни стартира и турнето B.U. CLUB TOUR, с което хитовите изпълнители ще обиколят няколко български града.

По време на промоцията Михаела Филева сподели: „Изключително щастлива съм, че реализирахме този проект. Много се зарадвах, когато от Монте Мюзик ми съобщиха, че марката B.U. e избрала точно мен за лице на новия си аромат Candy Love. С нейна подкрепа реализирахме видеото и тръгваме на турне, на което ще представим новата си програма. Вълнуващо е и искам да благодаря на всички, които направиха така, че да има начин за „Има ли начин?“ – на Графа за това, че написа песента, на Ники (NickName), че я изпя толкова съвършено и е идеалната дуетна половинка, на Васко Стефанов за клипа и на нашето Монте семейство, което толкова обичам.“

Всички присъстващи на промоцията в клуб „Opera Café“ бяха единодушни, че тази вечер изгря още една българска музикална звезда – Николай Бакалов, който започна кариерата си като вокалист на групата Gravity Co. Той се представи успешно не само като дуетна половинка на Михаела Филева в „Има ли начин?“, но и като завършен артист с перфекти вокални умения и въздействащо сценично поведение. От лейбъла Монте Мюзик съобщиха, че вече работят върху нов, самостоятелен сингъл на NickName, който ще стане факт в началото на есента.