Хазал Кая се смрази с Къванч Татлъту

2
Добави коментар
ledzep
ledzep

Хазал Кая се смрази с Къванч Татлъту

Екранната Фериа – Хазал Кая, направи изявление, което обиди колегата й

Макар Хазал Кая все още да се изчервява, като дава интервюта, в действителност съвсем не е толкова свенлива. Звездата от „Огледален свят” е отбелязала на личния си сайт, че е склонна да играе и в еротични сцени. Тя нямала никакъв проблем да се съблече пред камерите, стига ролята да го изисква.
Хазал Кая започва да се снима още н 16 години в тв реклами. Участва в кастинги и получава второстепенни роли и в няколко телевизионни саги. Известността я застига, когато изиграва една от главните героини в популярния младежки сериал „Генджо”. Истинската слава обаче я връхлита с ролята на капризната богаташка щерка Нихал в „Забраненият плод”.

„Просто осъществявам детската си мечта да бъда актриса” – споделя Хазал Кая. Родителите й са адвокати, но тя от малка се насочва към изкуството. На 4-годишна възраст започва да свири на цигулка, а по-късно се включва в театралната трупа на Италианската гимназия в Истанбул. Занимава се и с танци.
Когато Хазал Кая започва работа в „Забраненият плод”, турските таблоиди гръмват с информацията, че има флирт с екранния си партньор Къванч Татлъту. Девойката обаче тутакси прекратява тази мълва с официално изявление.
„Ние сме само много добри приятели. За разлика от повечето момичета, аз не се прехласвам по него” – заяви тогава актрисата. След това й изявление Къванч Татлъту незнайно защо се обижда, задето колежката му признава, че не си пада по него. Впоследствие той не пропуска повод да прави язвителни подмятания по адрес на г-ца Хазал Кая в своите интервюта.

Категория:
И звездите патят  Етикети:
Забраненият плод, Къванч Татлъту, Огледален свят, Хазал Кая