Разликите между мъже и жени в забавни картинки

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

И преди сме ви показвали колажи или рисунки, илюстриращи по забавен начин разликите между двата пола. Тъй като попаднахме на още много такива, решихме да споделим и тях с вас.

Въпреки всички приказки по въпроса, че хората не трябва да се делят на такива и онакива, изглежда темата „Мъже срещу Жени“ все още е любима на интернет потребителите. Особено на зевзеците сред тях. Но щом се подхожда с чувство за хумор, смятаме, че няма кой знае колко лошо в това.

Не можем да отречем – съществуват много изключения, разбира се, но като цяло наистина е възможно да се посочат съществени различия в мисленето и поведението на „Марс и Венера“.  

Има доза истина, например, в картинката с емотиконите от началото на статията. Мъжете са по-склонни да си бъдат цял ден в сравнително добро и непроменливо настроение. Докато жените да по-емоционални и е възможно да сменят състоянията си през час, ако не и през 5 минути.

Продължаваме със забавен отговор на въпроса „Кой е по-подреден?“. Отговорът е, че зависи за какво става въпрос. Дамите по принцип са спретнати и не търпят хаос в дома, но това не може да се каже за състоянието на дрехите или десктопа на компютрите им.

Като стана въпрос за компютри, ето и много добра илюстрация по въпроса кой се вълнува от дати и годишнини:

Обикновено разлики в реакциите има и когато сме преспали с някого за една вечер. Мъжете получават куп похвали от приятелите си, а жените са по-склонни да определят поведението на палавата си дружка като „леко“.

Почти всяка жена си е казвала, че на мъжете им е много по-лесно да изглеждат добре без особени усилия. Представата за „секси бельо“, например, е съвсем ралична. За представителите на силния пол е достатъчно гащите им да бъдат чисти и без дупки.

След посещение при фризьор жената рядко променя съществено прическата си, но за сметка на това плаща повече.

За дамите е характерно да си внушават, че са дебели. Половинките им пък често си мислят, че изглеждат чудесно въпреки биреното коремче.

Ако мъжете все пак решат да бъдат критични към външния си вид, според тях е много по-лесно жената да има хубаво тяло. Достатъчно е да не се тъпче прекалено, докато кавалерът ѝ трябва да прекара години във фитнес залата.

Жените, за разлика от мъжете, изглеждат секси в обикновена бяла тениска.

Друга забавна разлика – според мъжете на нас ни е трудно да се справим с управлението на герой в телевизионна игра. Ние пък се ядосваме, че половинките ни се затрудняват с управлението на капака на тоалетната чиния. Завършваме с две илюстрации относно функцията на двата пола в семейството…

Ако сте се забавлявали с тази статия и искате да ви представяме още такива, можете да се присъедините към Jenite.bg във Facebook!