Самолетна екскурзия Белгия-Холандия-Люксембург – 6 нощувки със закуска в три звездни хотели – Екскурзии от Лицензиран…

25
Добави коментар

Белгия-Холандия-Люксембург

САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ – БЕЛГИЯ, ХОЛАНДИЯ, ЛЮКСЕМБУРГ

12.06.2014 – Излитане от София в 06.15 ч. Кацане в Брюксел в 08.00 ч. Обиколка на града, посещение на площада „Grand Place“, Кралския дворец, „Manneken Pis“ и други забележителности. Свободно време за обяд. Посещение на „Тhe Atomium“ в „Хейсел парк“ построен за Expo 58. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

14.08.2014 Закуска. Заминаване за Люксембург. Обиколка на „Великото Херцогство” на Люксембург където се намира парламентът на Европейския съюз. Свободно време за разходка. Връщане в хотела в Брюксел. Нощувка.

14.08.2014 Закуска. Заминаване за Гент. Посещение на историческия център, разглеждане на сгради, датиращи ХII – XVII в. Посещение на катедралата „St Baafscathedral” където се намира произведението „Гентски олтар“ (Поклонение пред мистичния агнец) на Ян ван Ейк. Посещение на средновековния замък „Gravensteen“. Замъкът е една от забележителностите на града, съдържа богата колекция от средновековни артефакти, стая за измъчване, крипта и тъмница. Свободно време за обяд.
Отпътуване за Брюж. Посещение на някои църкви и катедрали, пазарския площад, романтичните канали, кметството, камбанарията и залите й. Разходка по каналите на Брюж.
Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

16.08.2014 Закуска. Заминаване за Антверп  – оживен град с тесни улички и множество исторически сгради. В самия център се намира пазарския площад заобиколен от красиви къщи и фронтони.
Пристигане в Амстердам. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

17.08.2014 Закуска. Обиколка на Амстердам. Посещение на красивите имения от XVII и XVIIIв., Кралския дворец, намиращ се на площада „Дам”, цветния пазар, историческите сгради по продължението на река Амстел, някои мостове и канали. Холандската столица има 100 канала и 1000 моста.
Разходка с лодка по каналите на Амстердам. По време на разходката ще видите някои имения , складове и църкви с камбановидни куполи датиращи от XVII и XVIIIв. Свободно време за обяд.
Посещение на музея на Винсент ван Гог където са изложени над 200 картини и 600 рисунки на ван Гог. В новата част на музея има интересни временни изложби, а в постоянната колекция посетителите имат възможност да проследят развитието в живота на художника от тъмните творби в началото на кариерата му, до светлите виолетови тонове в последните години от живота му.
Посещение на пивоварната “Heineken”. Ще се запознаете с историята на „Heineken” . Ще вкусите, чуете и видите защо “Heineken” е една от най-популярните марки бира в света.
Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

18.08.2014 Закуска. Заминаване за Хага. Обиколка на града, Кралската Хага, резиденцията на кралица Беатрикс Нидерландска. Посещение на „Рицарската зала” , сградите на Парламента, Международния съд разположен в Двореца на мира и морския курорт „Scheveningen“. Свободно време за обяд.
Отпътуване за Делфт. Обиколка на най-очарователния град в Холандия, посещение на пазарския площад, Новата църква и историческата сграда на кметството.
Делфт е световноизвестен със своя типичен синьо-бял порцелан. Посещение на фабрика за порцеланови изделия.
Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

19.08.2014 Закуска, свободно време, трансфер до летището. Излитане в 18:50 и пристигане на летище София в 22:30

 

ЦЕНА 

Левовата равностойност на
1135 Евро при минимум 15 души

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Самолетен билет, летищни такси, 6 нощувки със закуска в три звездни хотели, всички екскурзии по програмата, входни такси за: The Atomium, Gravensteen, разходки с корабче в Брюж и Амстердам, музея на ван Гог, Heineken Experience, фабриката в Делфт, екскурзоводско обслужване, застраховка с покритие 30 000 Евро
 

ЕКСКУРЗИИ С АРИАНА ТРАВЕЛ – СПЕЧЕЛИ СПОМЕНИ