Екстремно укротяване на къдравата коса (видео)

1
Добави коментар
milk1
milk1

Жилавите и енергични къдрици са трудни за поддържане в перфектно състояние. На притежателките им често се налага да скалъпят прическа буквално за секунди и да полетят към работното си място или към срещата, която са си уговорили с приятели в последния момент. Има няколко трика за експресно оформяне на непокорната коса така че да изглежда сякаш си стояла с часове пред огледалото с машата в ръка.

1. Започни от вечерта. Усучи къдриците на ролки, хартийки или парцалчета. На сутринта гривата ти ще е готова. Преди лягане прокарай влажни пръсти пред кичурите, за да активираш отново стилизиращите продукти, които използваш след миене на косата и те няма да й позволят да се слепнат през нощта.

2. Оформи само горната част на косата си. Сложи топка пяна на горния пласт коса и я продухай с дифузер. Ще си възвърне обема и блясъка, след което ще можеш спокойно да прибереш косата на кок или опашка. Къдриците ще са естествено буйни, каквито стават след като излезеш от банята.

3. Слагай си само от 1 стилизиращ продукт. Наслагването утежнява, слепва и омазнява косата излишно. Малко балсам, маска или топка пяна. Не наведнъж, а поотделно. Ще спестиш време и ще предпазиш косата си от повреждане.

4. Сушенето на косата и подреждането й изискват между 20 минути и половин час. По-бързо става, когато обърнеш главата си надолу и поднесеш най-горещата струя на сешоара си под нея. Ще спестиш време и така ще изгаряш по-малко косата си при сушене.
Във видеото по-долу ще видиш 10 начина да си направиш бързо и лесно супер сладурски прически за къдрава коса.

Видео:

Снимка: www.hairobicsallnatural.com Автор: Dani

Екстремно укротяване на къдравата коса (видео)Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)