С КАКВО СА ОПАСНИ ЛУННИТЕ САТАНИНСКИ ДНИ?

2
Добави коментар
ABC-blog
ABC-blog

Луната има много тайни. Мъртвата скитница е наричана царица на емоциите, място на починалите, път към царството на мъртвите. Лунната бионергия силно влияе на настроението ни. Наричат още Луната – Владетелка на водите, защото дирижира приливите и отливите на планетата. Тя регулира биохимичните процеси в организма. Положението на Луната на небосвода ни окозва по-силно влияние, отколкото положението на Слънцето. Това е причината да планираме живота си според лунния календар.
Мой познат пренебрегна указанията на лунния календар. Точно в неподходящия ден той планира купуването на малка къща в провинцията. В следващите още по-неподходящи дни взе пари назаем и тръгна на път. Неприятностите го пресрещнаха моментално. По пътя си той катастрофира и пострада семейството му. Колата се запали и в суматохата изгоря пликът с взетата назаем сума. Всичко това се се случи в един от „съдбовните“ лунни дни.
Една от тайните на Луната са няколкото особени дни от календара й. В астрологията ги наричат сатанински лунни дни. Понякога можете да ги срещнете като „дни на хаоса“ или „опасните лунни дни“.
Сатанинските дни ни карат да губим самообладание и контрол, затова предприетото тогава е обречено на провал. Дали купувате нещо или зашивате копче е все едно, всичко ще бъде съпроводено с проблеми. Ако купувате вещ, тя задължително ще бъде дефектна. Всяка работа с остри предмети завършва с травма.
Луната свети не със своя, а с отразена слънчева светлина. Четири пъти в месеца силите на Луната и Слънцето се сблъскват, горещата светлина среща сребърния студ, предизвиквайки биоенергийни бури около планетата. Тогава ни връхлитат сатанинските дни. Енергийният взрив, роден от докосването на двете светила предизвиква дисхармония между разума и сърцето, интелекта и душата, разума и подсъзнанието.
Сатанинските дни са четири пъти в месеца,
те са 9, 15, 23 и 29 по лунния календар. До започването им Луната натрупва повече енергия, отколкото може да задържи. Тогава дори и малък удар от слънчева енергия предизвиква взрив от изхвърлена в космоса лунна сила. Силата на земното притегляне е достатъчна, за да привлече Земята към себе си изхвърлената от Луната енергия. Тя се влива с огромна скорост в земната аура и изпълва с хладна сила живите същества, предизвиквайки дисбаланс в бионергията им. Всички – хората, растенията, минералите, животните, птиците – понасят еднакво зле това време. Според медицинската и криминалната статистика точно в тези дни се случват най-големите катастрофи, операциите са със смъртен изход, нарастват отравянията, скандалите, убийствата и самоубийствата.
В тези дни спазвайте следните правила, ако не искате неприятности:
Избягвайте важните решения. Ако настояват за отговор, забавете го за следващия ден.
Не изяснявайте взаимоотношенията си, резултатът няма да е добър и задължително ще загубите от енергията си.
Ако се разболеете в сатанински ден, няма да се излекувате скоро. Особено тежко и дълго се проточват болестите, започнали на 9-я и 29-я лунни дни.
Ако се налага да пътувате, избирайте по-малко натоварени
пътища. Авариите са най-честият спътник в сатанинските дни. В такова време всеки надценява силите си и търси кардинални решения. Неадекватното поведение по пътищата води до катастрофи.
Не носете големи суми, в тези дни парите или вещите лесно се губят. Ще се натъкнете на много съблазни да придобиете нещо ненужно, което отново води до загуби.
Внимавайте какво пиете и ядете. Вероятността от хранителни отравяния в тези дни е повишена два пъти.
Не правете големи покупки. Купеното в такива дни често е
негодно и дефектно.
Не предприемайте важни срещи и не подписвайте договори.
Не употребявайте спиртни напитки в малко позната компания. Резултатите са непредсказуеми.
Не се стремете да разрешите сложни ситуации по-бързо. Напротив – забавете всичко.
В тези дни е полезно да не приемате храна и да се разхождате. Противопоказно е да присъствате на места, където се събират много хора.
Контролирайте се и не губете самообладание, каквото и да се случва. За да съхраните душевния си покой, ще ви помогне мисълта, че случващото се става само днес, а утре обстоятелствата ще се променят.
В сатанинските лунни дни не се подстригвайте и не скъсявайте ноктите си, за да не „подрежете“ своя късмет.
В тези дни не се правят операции и не се посещава зъболекар. След такива манипулации организмът дълго не може да се съвземе.
Не пресаждайте и не засявайте растения, те ще боледуват и ще се развиват лошо.
Не започвайте ремонт, не купувайте, не кройте и не шийте дрехи.
Не правете консерви, те се развалят.
Единственото, което може да се прави с успех в тези дни е чистенето. То може да се отнася както до почистването на дома, така и до изчистването на шлаките в тялото, от пречистването на душата от натрупаните кармични дългове и психологическите проблеми.

ЛУНЕН КОМПАС НА КЪСМЕТА
Как да се възползвате от него, за да имате успешни години и периоди? Всеки от нас може да направи за себе си важните прогнози и без помощта на астролозите. За това е достатъчно да знаете по какви закони Луната въздейства върху нас.
. Ако рожденият ви ден в дадена година съвпадне с фазата на растяща Луна, смятайте, че ви е провървяло. По всички закони на астрологията през годината ще ви съпътства успех – личен и делови. Този аспект на лунните влияния винаги са отчитали древните владетели преди да се решат на грандиозни начинания. В такава година е сполучливо да се започва нова работа, да се сменя професията…
. Ако рожденият ви ден съвпадне с фазата на намаляваща Луна, бъдете консервативни, не напускайте познатото – старите връзки, работа и приятелства. Не вземайте кардинални решения, защото ще бъдете принудени да се върнете в стария път.
. Тези, чиито рожден ден съвпада с критичните лунни точки – новолуние, пълнолуние, преход от първа във втора четвърт или от трета в четвърта, да обръщат повече внимание на нервната си система. От нейния дискомфорт могат да произтекат проблеми и болести.
. Задължително условие – не подписвайте договори и не вземайте важни решения при пълнолуние и два дни преди и след него. Тогава много хора са неуравновесени, склонни към необмислени постъпки и конфликти. Този факт е известен на застрахователните агенти и те използват периода, за да убедят клиентите си да подпишат договори, които те не биха подписали по никакъв начин във всяко друго време.
Информация за лунните фази на следващите месеци ще намерите в лунния календар.

 

 

Източник:

svruhestestvenoto.com