Уголемяване на гърдите през пубертета

7
Добави коментар
devoyka
devoyka

Уголемяване на гърдите през пубертета

Факт е, че много малко момичета харесват тялото си такова каквото е. Да, дори и най-красивите имат куп забележки по отношение на външния си вид. Вероятно причината е в прекалено бързите промени, които се случват по време на пубертета. Истината е, че всяко момиче е уникално и красиво по свой собствен начин. Въпреки това един от най-често срещаните въпроси в този период е

Как да накарам гърдите си да растат по-бързо?

Действително бюстът е един от най-забележимите белези на женствеността и в някаква степен е нормално да поражда въпроси у девойката в периода на пубертета. Много жени не могат да се отърсят от „проблема с размера на гърдите“ дълги години и след това.

В тази серия статии ще разгледаме различни варианти за уголемяване на гърдите.

И преди да преминем към статиите няколко уговорки и допълнителни обяснения. Първо (и в общи линии най-съществено) размерът на гърдите зависи главно от гените. Така както гените определят дали ще си висока или ниска, дали ще имаш кафеви или зелени очи, дали ще имаш тъмна или светла кожа, така гените определят какъв е потенциалът за растеж на гърдите ти и тяхната форма. Ако структурата на тялото в семейството ви е крехка и жените имат малък бюст е малко вероятно да очакваш, че при теб нещата ще са различни. Тук са разгледани доста подробно причините за малките гърди.

Разгледаните в следващите статии методи са къде по-малко къде повече ефикасни. Всеки метод си има предимства и недостатъци, както и някакъв потенциал. Постарах се в статиите да отбележа всичко – ако нещо не е ясно винаги можеш да зададеш въпрос

Ииии… почти щях да забравя, а това е наистина много важно – гърдите може да са един от главните белези на женствеността, но те не са единственото, което те определя като привлекателно и чаровно момиче. Много по-важно е да се чувстваш щастлива и да го показваш на околните. Отношението ти към другите, увереността ти, действията ти и цялостното ти излъчване са много по-важно нещо от размера на сутиена. Ако не вярваш ето ти няколко изключително чаровни актриси, които са любимки на милиони мъже и жени по света. И както сигурно си забелязала – да, те нямат голям бюст – това не ги прави по-малко харесвани и обичани.

Имаш ли въпроси за тази статия?