Хуманоиди в човешки тела обитават Земята

4
Добави коментар

Не само извънземни същества обитават Земята, но и хуманоиди, облечени в човешка плът

Информацията научиха световните медии от Карън Хюдес.

Карън Хюдес е работила като главен съветник в Световната банка.

Хуманоиди в човешки тела живеят на Земята

Хуманоиди в човешки тела обитават Земята, но голямо количество от тях се намират във Ватикана. Това са хуманоиди, чиито черепи имат яйцевидна форма.

Тези хора не са извънземни, те са оцелели от ледниковата епоха. Оцелелите представители, както и атлантите, са се пръснали навсякъде по Земята.

Те носят знание, което не е известно на обикновените представители на хомо сапиенс.

Първата отличителна черта е по-големият и в същото време издължен череп. Съответно и мозъкът е по-голям от този на обикновените хора.

За такива черепи се сещаме в Древен Египет. Това е известната Нефертити и нейните дъщери, едната, от които се жени за младия фараон Тутанкамон.

Разглеждайки картините по стените на пирамидите и статуи с образа на Нефертити, египтолозите предполагат, че формата на главата се е получила от раждане с форцепс.

В литературата се говори, че Нефертити била много слаба – елегантна жена, с малък ханш, затова раждането било подпомогнато от форцепс.

При стискане на малките бебешки глави с древния инструмент, който все пак е бил по-различен от съвременния, главите били сплескани и деформирани.

След последните разкрития, които Карън Хюдес прави пред beforeitsnews.com, вече трябва да се замислим дали и те не са били точно представители на прословутите хуманоиди.

Съпругът на Нефертити – Аменхотеп Четвърти също е изобразен с такъв издължен череп.

От времето, когато Нефертити и нейното семейство за живели са изминали (14 в. пр. Хр.) прекалено много векове. През това време въпросните хуманоиди може да са се видоизменили и техните черепи днес са станали малко по-кръгли и неразпознаваеми.

сподели бутон