Избрали добричлийката Милена за Мис Континенти пред очите на убития командос Емил Шарков

1
Добави коментар
dobrich24
dobrich24

В неделя Милена Шаркова погреба съпруга си, загинал в спецакцията в Лясковец, която се разигра миналия петък. За близките на вдовицата убийството на Емил Шарков е сложило края на любовта в едно страхотно семейство, разкрива вестник „24 часа”. Преди психичноболният Петко Петков да унищожи целия свят на Милена, Емил й давал криле да се справя с всички начинания и я обграждал с обичта си, въпреки че рядко имали възможност да си позволяват лукса да ходят по почивки заради работата и дежурствата му. Пред приятелите си признавал, че се гордее с жена си.

Милена е родом от Добрич. Завършила е икономика и финанси в Свищов, но се запознала със съпруга си преди 20 години в столицата. Три години по-късно сключили брак. След време станали горди родители на красиво момиченце, за което се говори, че е наследило красотата на майка си. 15-годишната Тея е спряна от училище за известно време, за да се отърси от шока по загубата на баща си.
Семейството държало малък бизнес в София и по морето. Милена притежава няколко магазина в столицата и в курорта Албена, в които продава керамика от български майстори и се грижи за снабдяването със стока на обектите. Често са я виждала сама да обслужва клиентите си, за да разбере какво се харесва и търси най-много. Обичала да комуникира с хората.
 
Окуражавана от мъжа си Милена решава да се пробва в конкурс за красота през 2008 г. Тогава се нарежда сред претендентките за короната на най-красивата омъжена българка. Избират я за „Мисис България” сред 700 участнички в надпреварата. След това малко препятствие на родна почва Милена е допусната до следващото, може би най-значително в кариерата й на модел – световния конкурс „Мисис Континенти”. Добричлийката заминава за Доминиканската република, за да представя България. Въпреки че не обичал много публичността, Емил заминал заедно с нея за морална подкрепа. Двамата били много щастливи, че имат възможност да посетят красиво място и да прекарат известно време заедно, далеч от злободневието в родината. Докато слагат короната на „Мисис Континенти” на главата на Милена, съпругът й е в публиката и съпреживява с нея безценния момент. След като печели и престижния конкурс в чужбина Милена започва да получава различни примамливи оферти за работа като модел.

Позирала с официални и булчински рокли. Редом с разхождането по подиума и фотосесиите, младата жена започнала да се занимава и с благотворителност. Добричлийката събирала средства предимно за деца, лишени от родителска грижа. Случвало се да ходи по домовете заедно с Емил, за да носят дрехи и най-различни неща, от които децата се нуждаели. Преди 3 години тя и командосът посрещнали Коледа в Широка лъка в дома за сираци. Поела грижите за двама абитуриенти. Купила им тоалети и ги откарала на тържеството при президента. В много от кампаниите, които организирала дарявала и лични средства. Благородните й постъпки и доброто й сърце й донесли и титлата „Мисис дама”.

Въпреки многобройните си ангажименти Милена винаги намирала време за семейството си. Заедно се забавлявали като всяко нормално семейство – ходели на ски, на разходки и дори на фитнес. Емил и Милена изглеждали като млада, влюбена двойка, която сякаш нямала 17 години брак зад гърба си, а се е събрала съвсем наскоро. Онези, които са ги виждали как се обръщат един към друг ги описват като идеалното семейство.
 

Снимка: www.mignews.info