Витомир Саръиванов като Фродо за благотворителна кауза

2
Добави коментар
Vladislav_Nozharov
Vladislav_Nozharov

Лили Иванова пресъздава Марлене Дитрих. Христо Мутафчиев е Франкенщайн, Белослава – кралица Елизабет, Елена Петрова е принцеса Амидала, Йосиф Сърчаджиев е Салвадор Дали, водещият на „Добро утро, България!“ по TV7 Витомир Саръиванов – Фродо, Владимир Пенев – Кръстникът, а Захари Бахаров – Форест Гъмп.

Невероятните превъплъщения на родните знаменитости във вечните филмови образи са дело на Велислава Каймаканова-Ножарова. Талантливата фотографка ги представи на големи платна днес на Моста на влюбените до НДК.

Впечатляващите филмови портрети днес бяха подредени на моста край НДК и събираха погледите на столичани. Ювелирната работа по художественото изграждане на образите е поверена на топгримьорът Искра Парладийска, а стайлингът е дело на Теди Велинова.

Всеки, който мине покрай НДК, ще може да си даде отговор на въпросите автентичен ли е Стефан Щерев в ролята на Белязаният, доближава ли се Луиза Григорова до образа на Анна Каренина. Колко сериозен е Дони в ролята на Шофьор на такси?

Портретите на Лили Иванова, Белослава, Владо Пенев, Калин Врачански, Витомир Саръиванов, Маша Илиева, както и на куп други известни лица ще станат част от специален търг, който ще се проведе във Варна през април. Всички приходи от събитието ще бъдат използвани за закупуване на кувьоз и животоспасяващи уреди за децата от варненската болница „Света Марина“. Изложбата е част от проекта „Да оставим следи III“.